donderdag 15 november 2018

Review: Clear Jelly Stamper Stempelplaat CJS_LC38 - Chantel's Finishing TouchesClear Jelly Stamper blijft steeds verrassen met nieuwe stempelplaten. Vandaag review ik de plate CJS_LC38 - Chantel's Finishing Touches voor jullie. De plate heeft vooral mooie bloemendesigns, roosjes en diverse swirls. Met zulke afbeeldingen zit je dus altijd goed! Ik ga aan de slag met de fleurige roosjes :)

Deze stempel mani is vrij makkelijk om uit te voeren. Wel is het gebruik van een doorzichtige stempel erg aan te raden. Daar er drie afbeeldingen over elkaar worden gezet, kan je met zo'n doorzichtige stempel precies zien waar de volgende afbeelding geplaatst moet worden. Dit heet ook wel in laagjes stempelen en daar zijn de Clear Jelly Stamper stempelplaten zo populair om!Ik lakte twee nagels wit met mijn standaard witte lak: CF Gel Effekt Nagellak -100. White De rest van mijn nagels lakte ik met een herfstachtig donkergroen beetje blauw kleurtje. Op die nagels plaatste ik meteen op de nog natte lak, een gouden metalen driehoekje nagel stud. Door het drogen van die nagellak worden de studs erin vastgezet. Wanneer je er daarna nog een top coat overheen plaatst, blijft alles nog beter zitten.

Op de witte nagels gebruikte ik de Clear Jelly Stamper plate. Ik koos de 3-delige rozen afbeelding. de tweede van boven. Ik wilde een fris en klassiek design en stempelde als eerste de kleur van de roosjes met Bundle Monster B206 Stockholm Blossom. Voor de tweede stempel,de blaadjes, koos ik voor de Bundle Monster kleur B203 Nothern Lights. Deze twee lakje zitten in de set van Bundle Monsters Winter Soltice. Ik eindigde voor de details van de rozenblaadjes met een zwarte lak en natuurlijk een top coat om alles in te sealen.
Het was best even goed kijken en mikken, maar het is zo leuk en ontspannend om te doen! En het resultaat is natuurlijk waanzinnig professioneel. Met deze stempelplaat is gewoon zo veel mogelijk, dat je eerst even zit te staren om te kijken wat je het eerste wilt uitproberen. Wanneer je voor andere kleuren kiest, ziet alles er natuurlijk ook weer compleet anders uit. Heerlijk!

Wat is jou favoriete CJS stempelplaat ?


Tot de volgende!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten