dinsdag 20 november 2018

Review: Clear Jelly Stamper Stempelplaat CJS_LC36 - Chantel's Chevrons

Wat leuk om weer een plate van Clear Jelly Stamper te kunnen reviewen! Deze stempelplaat heeft allerlei mooie zigzagpatronen. Ook deze patronen zijn weer in laagjes op elkaar te stempelen. Ik laat vandaag twee mani's zien als voorbeeld.
In het begin dacht ik wel even een plaat met alleen maar lijntjes, maar het dubbel stamping effect is juist heel gaaf en de mogelijkheden verbluffend! Voor bovenstaande nail art bijvoorbeeld heb ik na het aanbrengen van een nude kleurig lakje vooral de onderstaande afbeeldingen van de plaat gebruikt. Dit ook om goed te laten zien wat er mogelijk is. Ik stempelde eerst met een witte stempellak  het eerste deel van de afbeelding op mijn nagels. Daarnaast koos ik het kleurtje vanuit de Bundle Monster Soltice stempelset -B206. Dit is een roze-rode kleur en is heel cute. Dit kleurtje stempelde ik met een ander patroon op de witte stempellak. Dit gaat het makkelijkste met een doorzichtige stempel :). Anders wordt het wel heel erg mikken ;) 


Zoals ik al zei, wist ik eerst niet zo goed hoe het eruit zou gaan zien met die lijntjes, maar nu het op mijn nagels is gestempeld, ben ik best verrast hoe gaaf het is geworden. 

Zoals je ziet bestaat het onderste gedeelte van de plaat uit bloemige en wat meer sierlijke afbeeldingen. De bovenste afbeeldingen van de plaat hebben meer strakke lijnen. Hieronder laat ik je daar een aantal voorbeelden van zien. Dit is ook echt een "test" mani om te zien wat er allemaal mogelijk is met de plaat.


Ik heb diverse patronen van de plaat gebruikt met verschillende kleuren stempellak. Als basis heb ik op elke nagel eerst het brede zigzagpatroon gebruikt en deze met witte stempellak op de nagel geplaatst. 
Bundle Monster - Stamping Polish Masterset - Winter Soltice

Daarna heb ik met de kleurtjes uit de Bundle Monster - Soltice set de lijntjes en de patroontjes middenin het witte zigzag patroon gestempeld. De lijntjes aan de buitenkant maken het patroon mooi af. Haha het lijken net stickers! Echt gaaf, ik heb hier natuurlijk allerlei kleuren gebruikt en het ziet er wat druk uit. Maar met deze afbeeldingen kun je zoals mijn eerste voorbeeld ook een rustigere nail art maken. In de toekomst zal ik deze plaat zeker nog een keer gebruiken en dan een wat meer draagbare variant laten zien :) 

Wat vind jij van deze stempelplaat van Clear Jelly Stamper?

Tot de volgende!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten