zaterdag 17 november 2018

Waarom een No Smudge Top Coat het beste is om te gebruiken op nagel stempels!


Soms heb je een waanzinnig nagel idee. Je bent helemaal happy met het resultaat, alleen de top coat moet er nog op om het in te sealen en dan gaat het mis :( Vandaag laat ik je zien hoe het niet moet en wat je kan doen om dit te voorkomen.

Voor deze mani heb ik net als in mijn vorige blog de Clear Jelly Stamper Stempelplaat CJS_LC38 - Chantel's Finishing Touches gebruikt. Ik was nog niet uitgespeeld met deze plaat :)Ik lakte mijn nagels met een donker taupe kleurtje, mijn ringvinger lakte ik met een brons glitter lakje. Ik probeerde deze keer ook de Nailways - Peel Off  uit als nagelriem beschermer om na het stempelen de overtollige stempellak makkelijker te verwijderen. Deze peel off is geen liquid latex, maar het werkt wel! Sommige mensen hebben een allergie voor latex, dus dit kan dan een goede uitkomst zijn. Mijn tip is om de de randen wel aan te brengen, dan is de peel off daarna gemakkelijker om eraf te "peelen".

Zoals gewoonlijk stempelde ik alles met de CF Gel Effekt Nagellak -100. White, een goede witte stempellak is vaak zo'n uitkomst.

Geen automatische alt-tekst beschikbaar.

Voor deze mani wilde ik de leuke swirls en sierlijke krullen uit proberen. Ik weet dat er op deze stempelplaat natuurlijk bij elkaar passende afbeeldingen staan, maar ik gebruikte willekeurig allerlei krulletjes van de plaat. Deze stempelde ik aan elkaar op mijn nagels.
Bovenaan de plaat staat ook een afbeelding met verschillende maten stipjes. Deze hoort eigenlijk bij het bloemendesign.  Maar ik vind hem op zichzelf ook heel leuk :) Het doet mij een beetje denken aan sneeuw. Ook deze afbeelding gebruikte ik voor mijn mani.


En toen ging het mis en verpeste ik het door met een normale sneldrogende top coat over de nagel te wrijven. Je ziet dit vooral verkeerd gaan zie eerste afbeelding van mijn blog, op de middenvinger. Uiteraard kan het met zo'n top coat ook gewoon goed gaan. En als je toch al vaak van mani veranderd zoals ik, maakt het niet zo veel uit. Maar als ik een week met deze mani wilde doen, ja dan was ik meer teleurgesteld. De beste oplossing is de uitvinding No Smudge Top Coat. Dit is een speciaal ontwikkelde top coat die dit uitlopen van de stempellak tegenhoudt. Het probleem van "uitgelopen" nagels is dan gelukkig voorbij. Verschillende bekende stempelmerken bij Nailways zoals Bundle Monster, MoYou London en Clear Jelly Stamper hebben zo'n top coat.

Heb jij wel eens een mani verpest met de verkeerde top coat?

Tot de volgende mani!
Liefs, 

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten