dinsdag 16 oktober 2018

Dieren Nagels Stempelen met de Bundle Monster Fuzzy & Ferocious SetVandaag ligt de focus op de Bundle Monster stempelplaat set 1 - Fuzzy & Ferocious (Productnr.: 52.272.124) en dan met name de plaat S155. Dat is de plaat met de vogels aan de rechterkant boven. Ik vind dat de hele set mooie dieren plates heeft, heel fijntjes, gedetailleerd en met super schattige afbeeldingen. Het mooie uiltje van de S155 plate sprak mij erg aan, dus daar begin ik mee.

Ik lakte bijna al mijn nagels met een donkergroen nagellakje, maar mijn ringvinger lakte ik met een soort licht koper lakje. Ik denk dat iedereen die van nagelen houdt, ook wel een gezonde variatie van nagellak heeft haha. 
Toen de lak goed droog was, kon ik mijn uiltje stempelen :) Ik gebruikte een zwarte stempellak, omdat ik wilde dat elk detail van het uiltje goed te zien is. Het uiltje stempelde ik op de ring vinger. Daarna druppelde ik wat van de koper kleurige nagellak  op mijn stamping mat. Een stempelmat is een heel handige ondergrond om mee te nagelen. Je kan hem namelijk ook zo weer schoon krijgen, waterdecals opmaken of gewoon zoals ik deed een beetje lak er op druppelen. Met een dotting tool bracht ik één stip aan op elke andere nagel in het midden bij de nagelriem. Als laatste bracht ik een glanzende top coat aan en vergat niet ook de tip van de nagel goed in te sealen voor een langdurige manicure ;)
Omdat ik zo lekker verslaafd ben aan nagelen, heb ik nog een voorbeeld gemaakt. Voor deze mani begon ik eerst met het lakken van alle nagels is een warme nude kleur. Toen dit droog genoeg waren om over heen te deppen, pakte ik een "make up sponsje" (zo eentje in een driehoek vorm). Ik bracht op de bovenste helft van de nagel een beetje van het nude lakje aan en de onderste helft de CF Gel Effect 100. White (Productnr.: 47.468.407) aan. Ik overlapte de kleuren op het sponsje een heel klein beetje. En deppen maar :)!


De kleuren combinatie geeft een French manicure idee maar is dan wat vervaagd, eigenlijk een beetje een boomer tips look.
Deze keer koos ik het lieve vogeltje dat vrolijk op zijn takje zit met de bloesem blaadjes om zich heen, so cute !! Ook nu stempelde ik weer met de zwarte stempellak, want ik wilde zo duidelijk mogelijk de afbeelding op mijn nagel zien. Net zoals het uiltje uit het vorige voorbeeld.

Minutieuse Nail Art Penseel

Met een detail penseel en weer wat zwarte lak welke ik op mijn stamping mat druppelde, maakte ik op elke nagel nog een sierlijke versiering met wat stipjes er om heen .
Laat dit echt goed drogen voordat je top coat gebruikt, vooral de versiering is wat dik op sommige plekjes en dat kan dan lelijk gaan vegen. Eenmaal droog zorgt de top coat er weer voor dat alles mooi, gelijk en glanzend is.

Ik heb weer veel plezier gehad met het maken van deze mani's, en nu nog steeds als ik naar mijn nagels kijk :)


Hebben jullie ook een dier dat op een of andere manier altijd je aandacht trekt op stamping plates ?

Tot de volgende!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten