vrijdag 26 oktober 2018

Spectaculaire Gestempelde Glitter Dazzling Nagels"Glitters! Ik krijg er nooit genoeg van". Komt deze uitspraak jullie al bekend voor? Kijk dan met mij mee naar de mooie glitter dazzling van Nailways met zijn ovale vorm. Ik houd van dit soort glitters die bij verschillende licht invallen van kleur veranderen.

Nailways - Oval Glitter Dazzling Set - 6 kleuren

De oval glitter dazzeling set van Nailways (Productnr.: 46.391.142) heeft 6 mooie kleurtjes. Ze zijn solvent resistent, een moeilijke omschrijving welke simpel inhoud dat deze glitters niet afgeven of "door bloeden" bij het aanbrengen van een topcoat. Het zal toch vervelend zijn als dat je mooie nail art helemaal zal verprutsen. Ook bij het verwerken met acryl of gel blijven ze precies zoals ze zijn :). Vandaag heb ik het bovenste potje blauwe dazzling gebruikt samen met de Large Stamping Plate- Straight Forming (Productnr.: OM-B05).Let's begin!

Ik lakte mijn ringvinger zwart en de rest van mijn nagels kregen een licht grijs tintje. Terwijl dat aan het drogen was, zocht ik de afbeeldingen op de stempelplaat uit welke ik wilde gaan gebruiken. Ik zat erg te twijfelen, er staan zoveel leuke afbeeldingen om te proberen. Uiteindelijk koos ik voor het fijne bloem -achtige patroon voor de middelvinger en de duim, wijsvinger en pink kregen het "waaier patroon" van deze plate.

  
Ik stempelde alles met een zwarte stempellak om dat goed bij de zwarte lak van de ringvinger te laten passen. De plate stempelt erg goed, want de lijnen worden strak overgebracht. Er zit geen plastic plaatje onder de plate, maar eerlijk gezegd heb ik mij nooit aan dat soort zaken gestoord. Het voordeel van dit soort plates is dat je ze zonder zorgen makkelijk schoon kan maken. Ik ben namelijk altijd een beetje bang met plates die plastic achterkant hebben dat ik ze verpest met nagellak remover. Dat is mij namelijk al eens overkomen.


En nu de dazzling ringvinger! Op de gedroogde zwarte nagellak, bracht ik een top coat aan om de glitter ovale glitter dazzling te laten plakken. Ik plaatste ze een voor een in de nog natte top coat en plaatste ze zo op de nagel, dat ze in een soort punt naar beneden lopen. Ik laat deze nagel even goed drogen en breng op de rest van de nagels ook een top coat.

Don't forget the tips ladies!
Helpt echt met chippen en het behouden van langere mani, wanneer je goed de nageltip insmeert met top coat.Ik wil deze dazzling glitters ook een keertje laten zien met acryl ontwerp. Ik hoor graag of jullie dat willen zien.

Tot de volgende mani!

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten