zondag 21 oktober 2018

Makkelijke Herfst Halloween Nagels met Nagelstickers


Haloween komt steeds dichterbij, Gelukkig kunnen we al een aantal dagen van te voren griezelen met het maken van nail art :). En dat het erg eenvoudig kan zijn om een griezelige nagels te maken, laat ik vandaag in dit blog zien. 

De 24- delige Colorful Funny Nagel Sticker Set ( STJH153 ) biedt ook voor deze gelegenheid uitkomst. Zoals ik al in mijn eerdere blogs aangaf, zit er in deze set echt van alles. Daarom kan je voor elke gelegenheid wel een toepasselijke nagelsticker vinden.Ik lakte mijn nagels eerst lekker donker met een zwarte shimmer lak. Daarna plakte ik de oogballen van het nagelsticker velletje yg-17 willekeurig op mijn ringvinger. Op mijn middelvinger plakte ik de schedel en de lipjes van het velletje yg-08.
Ik drukte de stickers goed vast en bracht daarover een matte topcoat aan. Op mijn andere vingers bracht ik nog een aantal spike studs aan in de rand bij de nagelriemen door deze in een beetje natte topcoat te drukken en dit goed te laten drogen.Het resultaat; een zeer gemakkelijk te maken ready to go griezelige nail art voor Halloween. Met een simpel velletje nagelstickers, een zwart lakje en wat rhinestones kom je al enorm ver en hoef je geen moeilijke fratsen uit te halen. 

Gebruiken jullie altijd het hele scala aan nailart producten voor een speciale gelegenheid of houden jullie het ook wel eens heel simpel zoals ik heb gedaan? 

Tot de volgende!
 
Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten