zondag 14 oktober 2018

Hoe werkt het? Plaatsen van "old school" glitter nagel striping tapeIk houd echt van alle soorten nail art.  Ik varieer ook vaak met nagelvormen; lang, kort, almond, ballerina ... Altijd leuk om te kunnen doen waar je op dat moment zin in hebt :) Ik ben ook erg fan van de "old school " nail art producten.  Alleen heb ik de laatste tijd een beetje het idee dat die een beetje vergeten worden, terwijl ze vaak echt super leuk zijn! Dus vandaar in dit blog aandacht voor striping tape!

Striping tape is er tegenwoordig in vele kleuren en verschillende diktes en er is nu ook zelfs glitter tape!  Ik wil in dit blog twee voorbeelden laten zien van het gebruik van striping tape. En wie weet, breng ik een beetje inspiratie om ook weer striping tape te gaan pakken :)

Het eerste voorbeeld kan bijna niet makkelijker :).  Maar toch zijn dit soort mani's voor mij één van mijn favorieten. Het is best classy en ziet er heel netjes uit. Ik bracht een nude kleurig lakje aan en liet deze goed drogen.  Daarna knipte ik een aantal stukjes van de gouden glitter nagel striping tape (Productnr.: 46.720.103) af.
Ik plakte die even op het dopje van de nagellak, zodat ik ze daarna makkelijker één voor één kon gebruiken. Ik plaatste de glitter nagel tape horizontaal op mijn ring -en middelvinger. In dit voorbeeld heb ik expres geen top coat op de tape geplaatst, zodat jullie de structuur van de tape beter kunnen zien.

Voor het volgende voorbeeld  gebruikte ik weer hetzelfde nude lakje, maar lakte mijn ring -en middelvinger nagels zwart. Nadat ik dit goed had laten drogen, gebruikte ik een dotting tool om zwarte stipjes op de nude nagels te maken. Op de zwarte nagels plaatste ik juist nude stipjes.
Vervolgens knipte ik vijf stukjes zilveren glitter nagel striping tape af (Productnr.: 46.720.123). Ik plakte deze weer even op het dopje van de nagellak voor makkelijker gebruik. Daarna plaatste ik de striping tape verticaal  in het midden van de nagel. Nu sealde ik wel goed de tape in met een top coat. De glitters blijven mooi schitteren en de tape sealt mooi strak in. Nu is duidelijk het verschil te zien tussen deze ingesealde tape en de tape uit het vorige voorbeeld zonder top coat.Ik moest dit nail art product echt even in de spotlights zetten, want het is een enorm makkelijk te gebruiken nagelproduct en daarnaast is het ook spot goedkoop. Dus altijd handig om te hebben.
Het product is ook goed als een nail vinyl te gebruiken om zo strakke lijntjes op de je nagels te krijgen.


Weten jullie nog een nail art product die een beetje in het vergeethoekje is ingekropen?

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten