vrijdag 21 september 2018

3D UV Nail Paint Halloween Nagel Nail Art - Deel 2 Golden Skull, Bloody Lips and KnifeSpeciaal voor Halloween pak ik lekker uit met het maken van 3D nagels. Van de hersens uit deel 1, ga ik naar een gouden schedel, bloederige lippen en een bloederig mes in deel 2. Griezel je mee ;)?

Om op de ringvinger een schedel te kunnen maken, begon ik eerst met het uitlijnen van de schedel en de botten eronder. Hiervoor gebruikte ik UV Gel Paint - 01. White (Productnr.: 48.735.012) in combinatie met een dun penseel. Dit hardde ik onder de lamp uit, daarna deed ik er nog een 2e laagje op voor het extra 3D effect.Om de schedel "in te kleuren" gebruikte ik folielijm (Productnr.:(26.589.323) en een klein penseeltje. Toen de lijm doorzichtig werd, drukte ik de holografische goudkleurige nagelfolie 05. Million Dollar Baby op de lijm.
Het zag er mooi en strak uit, totdat ik over de gehele nagel een gel top coat deed. Ik wilde een dunne laag top coat aanbrengen,  maar daardoor drukte ik te hard met het kwastje en braken er stukjes folie af.  Het was daardoor niet zo mooi strak meer.
Geen probleem, les geleerd voor de volgende nagel ;)Voor de middelvinger wilde ik proberen een set lippen te maken met wat bloed dat over de lip heen vloeit. Ik begon met het uitlijnen van de lippen met de UV Gel Paint -01. White.
Ik bouwde de dikte op en ik deed tussendoor de nagel steeds onder de lamp voor ik de dikte verder opbouwde.

Toen de vorm en het 3D effect goed zichtbaar waren, gaf ik de lippen kleur met de UV Red gel - 03. Berry Kisses (hoe toepasselijk :)) Voor het vloeiende bloed nam ik ook een UV Red gel, namelijk 09. Rich Love. Om het glans effect op de lippen en bloed te tekenen, pakte ik de witte paint gel. Deze kleur gebruikte ik ook in de mond om wat tandjes te tekenen. Met de gemixte roze kleur (die ik voor de hersens had gemixt) kleurde ik de binnenkant van de mond.

Ik was zo lekker bezig dat ik helemaal vergeten ben om tussendoor foto's te maken :(. Ik heb daardoor alleen een eind resultaat foto. Ook voor deze nagel gebruikte ik een super dun laagje gel top coat om mee te eindigen.
Ik vind deze nagel erg leuk om te zien, omdat de lippen echt uit de nagel komen.


Een 3D mes met een beetje bloed op de punt kwam als idee op voor mijn pink. Daar ik geen grijze 3D gel had, begon ik eerst met het mengen voor een grijze kleur. Ik had maar een heel klein beetje nodig. Dus ik "schepte" een beetje UV Gel Paint 01. White, en een klein beetje UV Gel Paint 19. Black met mijn detail penseel en mengde de kleuren tot ik een grijze kleur had. Wel makkelijk dat je deze gels zo goed kan mixen.
Ik "tekende" met de zwarte gel paint  het handvat van het mes, een soort T vorm. Daarna plaatste ik daaronder met de gemixte kleur grijs het blad van het mes. Met de zwarte en witte gel maakte ik nog wat kleine details en harde uiteraard alles weer goed uit onder de lamp.Daarna bedacht ik me dat ik toch nog wat miste, het was mij een beetje te saai. Dus ik pakte weer de folielijm en weer met het dunne penseeltje vulde ik het blad van het mes in met de lijm. Na het drogen gebruikte ik de zilver holografische nagel folie 04. Yo de Hollo. Deze folie is echt super mooi, ik zal hem nog eens gebruiken voor een andere nail blog.

Oké ik had dus geleerd dat veel druk zetten op de folie met de gel topcoat niet het beste resultaat geeft. Daarom nam ik mijn detail penseel om die in de topcoat te dopen en alleen het mes voorzichtig een top coat laagje te geven. Ik deed dit even kort onder de lamp om daarna de rest van de nagel een van een dunne laag top coat te voorzien.Pfew haha ik hoop dat ik het een beetje duidelijk uitgelegd heb. Anders gewoon hieronder vragen! 
Ik heb het echt naar me zin gehad met het maken van deze 3D nail art.
Je kan er natuurlijk ook één als accentnagel maken i.p.v. vier. Maar nu hebben jullie vier verschillende ideetjes.


Hebben jullie ook al de Halloween nail art kriebels ?? en gaan jullie ook eens 3D uitproberen?

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten