donderdag 27 september 2018

DEEL 1: HALLOWEEN / HERFST NAGELS MET - Whats Up Nails - Stamping Plate - B036 Eeks and Screams
De nieuwste Whats Up Nail stamping plates zijn verkrijgbaar bij Nailways yeeyy!
Van die plates heb ik de Halloween stempel plaat B036 Eeks and Screams gekozen om een nail art mee te maken. Deze plate vind ik vooral erg leuk om de afbeelding met de hersenen. Voor deze nail art heb ik die nog niet gebruikt, maar dat komt nog :). Welke wel? Lees snel verder.... ik verwen jullie met maar liefst 2 mani's vandaag!

Ik zal in het kort omschrijven welke producten ik heb gebruikt en hoe. Ik denk dat iedereen wel zo een beetje weet hoe te stempelen. Anders hoor ik heel graag in de opmerkingen hieronder wanneer jullie vragen hebben. Dan zal ik daar in de toekomst een blog over maken.
Eigenlijk wilde ik als eerste de afbeeldingen op de plate even testen. Daarom is dit niet de mooiste Halloween mani, maar zo krijg ik wel een duidelijk beeld hoe de afbeeldingen er op mijn nagels uitzien. Zwart op wit, letterlijk ;)
Ik bracht 2 lagen  CF Gel Effect Lak 100. White (Productnr.: 47.468.407) aan op alle nagels. Toen stempelde ik op elke nagel met een zwarte stempellak een afbeelding.

Oké oké.... next :)Voor deze mani bracht ik simpelweg alleen een topcoat aan. Een basecoat maakt geen verschil op acylnagels, vind ik.) 
Daarop gebruikte ik de waaier penseel van de 15-Delige Professionele Nagel Penselen Set - Roze (Productnr.: 53.034.805)  Ik dwarrelde eerst wat rode glitter bij de nagelriem om daarna met oranje glitter een uitloopeffect te maken naar de top van de nagel toe. Vervolgens bracht ik weer top coat aan om de glitter in te sealen. Je kan als deze droog is met de waaier penseel de glitters op je vingers weg "poederen".
Daarna stempelde ik met de CF Gel Effect 100. White weer een aantal afbeeldingen van de plaat op de nagels. Misschien een beetje drukjes, maar wel helemaal Halloween.

Zijn jullie al met Halloween nagels bezig?

Liefs,

Roos
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten