zaterdag 29 september 2018

DEEL 2: HALLOWEEN / HERFST NAGELS MET - Whats Up Nails - Stamping Plate - B036 Eeks and Screams


Met 1 stempelplaat is het mogelijk om eindeloze variaties te maken, in combinatie met kleur en afbeelding. Dus nog maar twee doen met de Whats Up Nails Stamping Plate - B036 Eeks and Screams ?

Voor de eerste mani lakte ik twee nagels groen met de stempellak uit de Bundle Monster Masterset - Winter Soltice (Productnr.: 53.366.831)

Bundle Monster - Stamping Polish Masterset - Winter Soltice
Met niet alle stempellakken kan je ook je nagels lakken. Daar zijn veel stempellakken vaak te dik voor. Maar de Bundle Monster stempellakken kun je ook als nagellak gebruiken. Daardoor kun je ook mooie kleuren combi's maken door bijvoorbeeld met 2 kleuren te lakken en te stempelen op elkaar.

Whats Up Nails - Stamping Plate - B036 Eeks and Screams

Op de rest van de nagels bracht ik een zwarte nagellak aan en daarover heen een holografische lak.
Voor de groen gelakte nagels gebruikte ik de monster afbeelding die me erg doet denken aan Frankenstein :). En ik stempelde 3 keer de *help* tekst op de middelste vinger .Vervolgens probeerde ik op de holografische lak dezelfde afbeeldingen te stempelen, zodat ze wat meer bij de rest van de nagels betrokken werden. Helaas ging dat met de tekst niet zo goed meer. Mijn Clear Jelly Stamper is namelijk niet meer helder. Dit komt doordat ik er wat nagellak remover over de plastic houder heb laten vallen en nu is die houder dof geworden. Het is nu net alsof je met iemand anders zijn leesbril op moet stempelen hahaha. Dus niet alleen de stempel, maar ook de houder is gevoelig voor remover. Het wordt tijd voor een nieuwe stempel. Voor de glans en een langdurige mooie nagels plaatste ik als laatste een top coat.
Een hele snelle make over.....

Ik heb voor deze mani heel simpel de groene lak verwijderd met nagellak remover en ook zwart gelakt met de glitter lak eroverheen. Nadat ik dit goed heb laten drogen heb ik de schedel afbeelding op beide nagels gestempeld met CF Gel Effect 100. White.
Als finishing touch op de rest van de nagels een zilveren metalen stud aan gebracht van het nail art studs wiel (Productnr.: 30.425.852). Dit gaat heel gemakkelijk door eerst een drupje top coat te plaatsen en daarop de stud. Wil je dat het nog beter blijft zitten, dan kan je ook nagellijm gebruiken.

Super om een beetje te spelen met een nieuwe stempelplaat en alles een beetje uit te proberen. Ik vind de laatste mani het leukste. Wat vinden jullie?  En hebben jullie ook altijd even een "momentje" als je een nieuwe plate voor het eerst probeert :) ?

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten