vrijdag 14 september 2018

Hoe maak je? Groene Unicorn Dazzling Glitter NagelsHelemaal hot tegenwoordig zijn unicorns. Eenhoorns zie je overal om je heen op tassen, t-shirts, stickers enz. Mij leek het daarom leuk om met de unicorn dazzling set Productnr.: 53.038.063 van Nailways een echte unicorn look te maken.

De Unicorn Dazzling Set bestaat uit 6 potjes met daarin; 1mm,  2mm en 3 mm rondjes, hartjes, ruitjes en sterretjes. De kleurtjes veranderen van babyblauw, roze en paars in het licht.

Let's begin!


Als basis kleur koos ik de CF Gel Effekt lak.  512 Mother of Pearl Green Productnr.: 47.899.706. Dit lakje geeft een heel mooie pearl frosty -achtig effect en geeft daardoor een echte mermaid unicorn fibe :).


Zoals bij de meeste nagellakken geeft ook deze lak met twee lagen een mooie diepe kleur. Het eerste laagje laat ik altijd heel goed drogen. Dan kijk ik  meestal in de tussentijd even tv of een nailart filmpje op YouTube. Na het plaatsen van de tweede laag kon ik nu wel meteen verder met het plaatsen van de unicorn glitter dazzling.


Ik koos ervoor om de 1mm rondjes bij mijn nagelriem te plaatsen met soms een 2mm rondje er tussenin. Ik maakte daarna een soort slingertje van de rondjes met een rhinestone steentje erbij en de hartjes die in het midden van mijn nagel loopt. Het is een vrij simpel design, maar makkelijk om te maken en leuk om te zien.


Met de unicorn dazzling set zijn natuurlijk ontelbaar veel verschillende designs te maken, zover jouw creativiteit je brengt ;) Met de 1mm rondjes is het bijvoorbeeld ook leuk om letters maken of ze zijn te gebruiken als sneeuwvlokjes met een kerst nailart. De ruitjes kunnen over de gehele nagel geplaatst worden als een accent nagel, zoals het voorbeeld hierboven. En natuurlijk zijn ze door acryl en gel te verwerken, leuk met een transparante nagel tip. En zo kan ik nog wel even doorgaan :)

Seal alles wel altijd goed in met een top coat en je innerlijke unicorn is klaar om te shinen :)

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten