dinsdag 11 september 2018

Simpele groene nagel nailart gemaakt met dotting tool en nagelstickers


Soms wil je even snel een simpele nail art maken, die bovenal heel aanwezig en vrolijk is.
Ik heb nu al een beetje de halloween kriebels, maar het kriebelt nog niet hard genoeg :) Ik wilde daarom nog even een vrolijke nail art maken, voordat we weer tussen de herfst bladeren lopen :) .
Deze nail art kan denk ik niet simpeler en echt iedereen kan dit. Als basiskleur heb ik gekozen voor de CF Gel Effect 509. Pastel Green nagellak. Productnr.: 47.902.371
Pff deze kleur .. dit is echt echt puur pastel licht groen,  super mooi! Maar ik denk wel van deze kleur... you love it, or hate it.  De formule van deze nagellak is dunner dan de 100. White van CF gel Effect die ik gister gebruikte. Dit betekent dat hij makkelijker aanbrengt en twee lagen zorgen voor een volledige, dekkende en glanzende kleur.Na twee lagen nagellak te hebben aangebracht, heb ik twee groene kleurtjes van Mundo de Unas stempellak gepakt. Het merk Mundo de Unas gaat uit het assortiment bij Nailways, maar er zijn nog zat leuke kleurtjes op voorraad. De kleuren die ik hier heb gebruikt zijn: 39. Avocado en 8. Green. Met een dotting tool heb ik daarmee op alle nagels vrolijke stipjes gezet.


Daarna zocht ik nog iets anders vrolijk om mijn nagels helemaal af te maken. Nu zijn nagelstickers door al dat stempelen niet zo populair meer en worden ze vaak vergeten om te gebruiken. Maar voor een simpele nail art zijn ze natuurlijk perfect! De meest vrolijke, grappige, gekke en leuke nagel stickertjes zitten in de Funny Cartoon Sticker set Productnr.: STJH153. Er zit werkelijk van alles tussen, dus erg handig. Uit die set heb ik simpelweg twee hart stickertjes gepakt en geplakt op de ring -en middel vinger, top coat om alles in te sealen en klaar !! Nail art hoeft niet alle dagen tijdrovend en ingewikkeld te zijn ;)
Veel liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten