zondag 30 september 2018

SIMPELE GESTEMPELDE GRADIËNT HERFST NAGELS MET 3 VERSCHILLENDE STEMPELPLATEN
Vandaag heb ik een lichte herfstachtige stempel mani gemaakt. De herfst lijkt even weg met het heerlijke zonnetje, maar morgen komt de herfst helaas in volle glorie weer terug. Aldus de weersverwachting :)

Dit keer heb ik niet één specifieke stempelplaat gebruikt, maar drie verschillende Large Stamping Plates. Vaak wanneer je je nagels gaat stempelen, blijf je bij één stempelplaat. Het is leuk om eens te proberen te combineren en zo zijn er natuurlijk nog meer variaties mogelijk.

Large Stamping Plate - Classic Interior

Als basis lakte ik eerst mijn nagels met de CF Gel Effect 100. White. Het beste is om de eerste laag snel aan te brengen en dan goed laten drogen. Gelukkig is de droogtijd van deze lak erg snel. De tweede laag maakt het geheel mooi strak. 
Mundo de Unas - Stamping Polish - 53. Geranium - 14ml


Daarna gebruikte ik 4 kleuren van Mundo de Unas stempellak om gradiënt stempels mee te maken :
26. Pastel Yellow
53. Geranium
58. Karamel
66. Sunflower

Om dit soort stempels te maken, plaats je op de stempelafbeelding gewoon een paar puntjes van de verschillende kleuren stempellak en door te scrapen gaan de kleurtjes door elkaar. Een leuk effect!

Op mijn pink stempelde ik kale takken en op mijn wijsvinger herfstbladeren. Op mijn ringvinger een uil van de Large Stamping Plate - Birds. Op mijn middel vinger plaatste ik een paar bloemen van de plate Classic Interior. Zoals gewoonlijk als laatste een top coat om alles te sealen.
Ik vind het altijd wel wat hebben om verschillende afbeeldingen van meerdere plates te gebruiken. Doen jullie dat ook vaak of gebruik je liever één plate per mani ?

Liefs,

Roos

Geen opmerkingen:

Een reactie posten