maandag 10 september 2018

Eerste blog: Ik ben Roos en een mini dazzling nail art

Voor dat ik begin met van alles over nailart, wil ik mij even netjes voorstellen.
Ik ben Roos. Mijn foto komt ook snel op het blog te staan :). 
Ik heb al eerder voor Nailways geblogd en toen heb ik met heel veel plezier manicure's en nail art gemaakt. Helaas moest ik tijdelijk stoppen met bloggen door omstandigheden in mijn privé leven. 
Na het treurige bericht dat Maaike niet meer onder ons is, is het Nailways blog eigenlijk een beetje stil komen te staan. En dat is natuurlijk ook niet leuk, want ook Maaike was altijd enorm enthousiast en met volle inzet bezig om leuke nagelblogs voor jullie te schrijven. Dus na enige twijfel heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken en aan Roosje gevraagd of we het blog weer wat fleur kunnen gaan geven. 
EN dat ga ik proberen!

Nailways - Ronde Glitter Dazzling Set - 6 Kleuren

Voor deze nailart heb ik het bovenste potje van dit bovenstaande setje met allerlei potjes met dazzling glitters gebruikt. Productnr.: 46.391.209
Met deze potjes is het mogelijk om tal van verschillende nail art te maken, verwerk ze bijvoorbeeld in acryl of gel of maak tal van designs door ze met top coat of nagellijm op de nagels te plaatsen. Of druk ze gewoon op de nagellak! En dat is wat ik heb gedaan...
Allereerst heb ik een basis kleur aangebracht. Om deze wat zwarte glitter goed eruit te laten "poppen",  gebruikte ik de CF gel Effekt nagellak, 100. White. Productnr.: 47.468.407

Deze witte lak is super dekkend! Eigenlijk is 1 laagje genoeg, alleen is het zo dat een tweede laag alles nog strakker trekt. De lak heeft namelijk een dikkere formule en daardoor kan het een beetje tricky zijn om het in de eerste laag meteen perfect op de nagel te willen krijgen. Mijn tip; breng snel de eerste laag aan en veeg zo min mogelijk met het kwastje over de nagel. Laat goed deze eerste laag drogen. Breng dan de 2e laag aan die voor perfectie zorgt,  en owww jaa  witter kan niet !  


Deze keer heb ik niet te gewacht tot de nagellak droog is, ik ben meteen verder gegaan. Ik heb gekozen voor de "zwarte" dazzling glittertjes. Ze veranderen met het inval van het licht naar goud, rood, geel, groen, paars, super gaaf! 
Ik heb op de ringvinger en middelvinger drie rijtjes over de lengte van de nagel gemaakt met de steentjes. Een voor een, de glittertjes geplaatst met een rozenhout stokje in de nog natte nagellak. Natuurlijk is dat best even een werkje, maar heel makkelijk te doen. De nagellak was gedroogd tegen de tijd ik klaar was en kon ik er meteen een top coat op doen. Zo is de dazzling goed geseald en blijft het lang mooi zitten.
Op mijn wijsvinger heb ik nog even snel een ander design gemaakt, omdat ik wilde laten zien dat deze dazzling ook goed gebruikt kan worden voor het accentueren van mooie steentjes.
Op mijn wijsvinger heb ik gewoon een steentje geplaatst en daar rondom, in een sierlijk vormpje, de leuke dazzling glittertjes geplaatst. Dit geeft meteen een chic en bijzonder effect aan de nagel. En zo kan je blijven spelen en creëren!

Gebruiken jullie ook wel eens dazzling steentjes in jullie nail art?
 

Veel liefs,

Roos 

2 opmerkingen:

  1. Hi Roos, Superleuk dat je weer voor het Nailways blog bent gaan ontwerpen en schrijven. Heel veel plezier toegewenst. Liefs, Roosje

    BeantwoordenVerwijderen