woensdag 6 mei 2015

CANDY LAND NAGEL MANICUREWist jij dat Nailways ook pastel lakjes heeft? Nee??.... Ik ook niet! Totdat ik ging experimenteren met de Universe top coats.

Ik wilde namelijk weleens zien hoe de lakjes er op een witte basis uit zouden zien. Dus daar ben ik dus mee begonnen. Ik lakte mijn nagels in twee coats stralend wit met 11 Simply White en liet de laagjes goed drogen. Ik moet je wel zeggen dat deze mani een wat langere droogtijd nodig heeft. Dat heeft te maken door de vele laagjes nagellak die goed moeten drogen.  Een leuk werkje als je bijvoorbeeld ondertussen tv aan het kijken bent.Toen mijn nagels goed droog waren moest ik kiezen .... of alle nagels een andere kleur, of alles in één kleur of een combinatie van twee kleuren ... Tja, lastig kiezen en ik was natuurlijk heel benieuwd naar alle kleurtjes! Ik vond het daarnaast ook leuk om je alle kleur resultaten te kunnen laten zien. Dus ik ging voor een heel erg kleurrijke mani :)
Ik lakte alle nagels met een eerste laag .. Ow, wat schattig! Er kwam meteen al een heel erg licht pastel kleurtje tevoorschijn!  Maar ik wilde nog even verder kijken, hoe het zou zijn met een tweede coat.  Dus na het drogen van de eerste laag, bracht ik de tweede aan. Whoah! En er kwam echt een hele mooie pastel kleur naar boven! Ik heb hieronder de kleurtjes voor je opgeschreven.
 
  • Pink: Mars Red 
  • Ringvinger: Neptune Blue
  • Middelvinger: Mercury Pink 
  • Wijsvinger: Venus Yellow
  • Duim: Uranus Blue


Ik vond dit er zo snoepig uit zien, maar ik wilde toch nog even "over de top" gaan door op elke nagel drie studs aan te brengen. Ik gebruikte de mooie studs van de Nailways Delicious serie. Ik wilde je deze ook meteen goed laten zien, dus heb alle studs gebruikt :) Ik plaatste de studs gewoon op de nog iets natte nagellak en sealde het in met normale top coat. 

Ik weet dat deze mani een beetje over de top is, maar dat vind ikzelf wel eens leuk voor een dagje :) Toen ik al die leuke verschillende kleurtjes op mijn nagels zag, kreeg ik meteen een "Candy Land" gevoel. Ik ben van plan om nog een keer een mani te maken met deze lakjes maar dan met een stamping techniek. Ik vind deze mani echt leuk geworden, omdat het gewoon weer is wat anders en nieuws is, dat ik nog niet eerder heb geprobeerd :)

Wat vind jij van de kleuren hoe ze geworden zijn? En wat vind jij van de studs bij deze mani?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij


1 opmerking:

  1. Hij ziet er heel erg leuk en vrolijk uit....heel voorjaarsachtig...

    BeantwoordenVerwijderen