zondag 10 mei 2015

MOEDERDAG NAGELS
Vandaag is het Moederdag en heb ik daarvoor een mani gemaakt met kleuren en afbeeldingen die me erg aan mijn moeder doen denken :)

Ik begon eerst met één laagje 11 Simply White. Nadat deze droog was na zo'n drie minuten, heb ik twee coats van 112 Pearl Sand aangebracht en ik liet deze ook  goed drogen. Ik gebruikte deze kleur, omdat mijn moeder ook erg van licht roze en zacht roze kleuren houdt.Op deze laagjes nagellak stempelde ik met 139 Strawberry het leuke eetkamerstoeltje van de Bundle Monster - Secret Garden set - plate 724 op mijn ringvinger. Deze plate deed mij direct aan mijn moeder denken, omdat ze heel erg weg is van meubels met een antieke en/of Engelse stijl. En daarnaast was mijn opa meubelstoffeerder. Vandaar ook het tuinbankje op mijn duim van plate 707 van de Secret Garden set. Op de rest van mijn nagels stempelde ik de leuke "teken krabbels" met hartjes ertussen . Deze afbeeldingen zijn van de plate 77 van de PUEEN Leisure collectie .Ik heb de stempel niet ingesealed, omdat ik een textuur lak heb gebruikt en die er graag zo uit wilde blijven laten zien. Ik weet dat dit niet de standaard Moederdag nagels zijn, maar ze zijn wel speciaal voor mijn moeder gemaakt. Dus mama ik hoop dat je deze manicure leuk vindt! En ik hou super veel van je!

Wat doet je direct aan jouw moeder denken?

Een hele fijne moederdag en tot de volgende mani !

Roos van der Kooij

1 opmerking:

  1. Super leuk. Moederdag blijft voor mij altijd een moeilijke dag en dan mis ik mijn moeder extra maar doe wel altijd mijn Mother's Day in Heaven nagels :)

    BeantwoordenVerwijderen