dinsdag 19 mei 2015

SWATCH: NATURE - 74 SEA
Nailways heeft een nieuwe collectie nagellak: NATURE. Alle lakken hebben een naam die met de natuur te maken heeft. Vandaag laat ik de je de swatch zien van de schattige mooie zachte kleur
74 Sea.
Ik heb verschillende licht invallen gekozen voor de foto's om je deze zeegroen/blauwe lak goed te laten zien.


De Sea lak is een crème lak en dekt perfect met twee laagjes en droogt ook weer lekker snel. De formule van deze lak is net als de andere crème lakjes van Nailways, heel erg prettig en niet te dun of te dik. De lak droogt prachtig op in een egale dekking.Ik hoopte al op een mooie blauwe lak van Nailways, omdat dit één van mijn favoriete kleuren is en mijn gebeden zijn gehoord :) Ik vind het ook echt leuk dat de lakjes van deze collectie ook echt een passende de naam hebben :)

Artnr: NW74 - Nature - Sea


Wat vind jij van deze kleur?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs, 
Roos van der Kooij

2 opmerkingen: