zaterdag 2 mei 2015

UITSLAG FOIL TEST

Hierboven zie je het resultaat van de foil test. Ik vind het best jammer dat op alle nagels toch wel veel slijtage te zien is. Het is duidelijk geen nailart voor de lange termijn. Maar er is er wel verschil op welke nagel het er het langste goed heeft opgezeten.
De wijsvinger die ik met de Nailways UV top coat heb gelakt heeft het toch het langst overleeft. Pas na drie dagen zag ik een klein slijtage randje bij de top van mijn nagel.En mijn pink ... dat was echt verbazingwekkend hoe snel die sleet. Na één dag zag ik al slijtage en dat werd steeds erger. Die was met de Catrice top coat gelakt.
De ringvinger bleef ook redelijk in bedekt met twee laagjes van Nailways top coat. De middelvinger die met de Essence top coat was gelakt, deed het ook niet slecht en na twee dagen zag ik het eerste slijtage randje bij de top .
De duim met één laagje van Nailways top coat begon ook te slijten na twee dagen na het aanbrengen er van. 

Dus de Nailways UV top coat staat zeker op nummer één en daarna zou ik de Nailways top coat of Essence top coat kiezen. Deze hadden beide hetzelfde effect, behalve dan dat de Nailways top coat niet de foil kreukelt, daar die geen sneldrogende top coat is. En dan als laatste de Catrice top coat die ten eerste de hele foil verkleurt en de foil er heel anders uit liet zien na het aan brengen ervan.
Dus al met al, ze hebben dus allemaal slijtage maar de wijsvinger het minste. Ik ga voortaan sowieso een basis kleur lak aan brengen, dan blijft de nagel er mooi uitzien als er een klein beetje slijtage is.

Welke top coat gebruikt jij voor je foils en hoe vind jij die werken?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten