dinsdag 12 mei 2015

HOLOGRAFISCHE SECRET GARDEN GREASER NAGELSIk begon deze mani met de mooie lila Nailways kleur 135 Greaser van de Gellook collectie. Ik bracht twee laagjes aan op mijn nagels en deze waren daardoor heel mooi strak gedekt. Ook had de een kleur een super mooie glans.
Toen deze twee coats waren gedroogd, bracht ik het ongelooflijk mooie glitter lakje 100 Big Spender aan. Ik ben echt heel erg onder de indruk van de Nailways glitter lakjes, want de lak zit echt bomvol met glitter en de glitter spreidt gelijkmatig en gemakkelijk uit. Plus de holografische glitters glinsteren echt zo, zo ontzettend mooi! Met één coat zijn je nagels al mooi bedekt met glitter. De lak droogt ook lekker snel en drie minuten later kon ik al verder met stempelen.Ik koos voor 11 Simply White en de Bundle Monster Secret Garden plates 702 en 705.  Ik stempelde op de ring -en wijsvinger de tekst van de 705 plate en op de rest van de nagels 702 plate met bloemen afbeelding. Ik sealde alles in met de de Nailways top coat en maakte de nagelriemen schoon van de stempelrestjes. Daarna masseerde ik mijn nagelriemen en vingertoppen met de heerlijke kiwi nagelriem olie van Nailways, Kiwi Deep Green.

Wil jij een bepaalde plate en/of afbeelding zien van de Bundle Monster Secret Garden collectie? Laat het me dan weten en zal ik deze laten zien in een volgende mani :)


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. Erg mooi. Ik heb deze collectie niet dus vind eigenlijk alle afbeeldingen wel leuk om eens te zien. Misschien iets met het eendje van 710 en de leliebladen 706 of de katjes van 723 ofzo :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Diana ! , ik zal zeker een mani maken met deze afbeeldingen , waarnewe precies weet ik nog niet maar zoda ik de mani heb gemaakt zal ik je naam erbij vernoemen . groetjes roos

    BeantwoordenVerwijderen