vrijdag 8 mei 2015

NAGEL FOIL: EXCLUSIEVE FOIL A16Voor vandaag heb ik weer een " fast and easy " mani gemaakt met daarbij in de hoofdrol de Exclusieve foil A16 :)
Deze foil heeft een mooi strak ruitjes patroon met zwart en holografische glitter in zilveren lijntjes. Ik wilde dat deze foil heel duidelijk te zien zou zijn en er echt uit zal springen. Ik lakte daarom al mijn nagels met twee coats witte 11 Simply White.  Nadat allebei de laagjes totaal droog waren, bracht ik een laagje foillijm aan. Ik wachtte 4 min tot deze goed op gedroogd was en er deze keer niets van de lijm te zien was op de nagels.Toen bracht ik de foil aan op elke nagel en lette er heel goed op dat het ruitjes patroon op elke nagel hetzelfde was. Het was best lastig om de foil perfect aan te brengen, omdat deze een heel duidelijke strakke design heeft. Als er dan een stukje foil mist, valt dat meteen op. Een leuk uitdagend werkje dus, maar zeker goed  te doen hoor:)
Ik sealde alles in met de Nailways top coat, omdat deze de foil niet kreukelt en/of verkleurt.
Ik maakte daarop de nagelriemen nog even schoon met removerpen.

Wat vind jij van deze ruitjes foil?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

1 opmerking:

  1. Het is heel erg mooi, al vind ik het wel een beetje druk motief om op al je nagels te doen....

    BeantwoordenVerwijderen