zondag 3 mei 2015

NAIL FOIL AFRICAN JADE & KANS OM FOIL TE WINNEN
Vandaag wil ik de hele mooie foil African Jade met je delen. Toen ik deze folie bij Nailways zag, viel deze meteen op. De licht blauwe tinten trekken mij erg aan. Daarnaast moet ik zeggen dat ik de naam van deze foil ook erg mooi vindt. Ik begon met een witte basis kleur 11 Simply White. Ik liet deze basis goed drogen. 
Ik ben mezelf trouwens wat meer gaan verdiepen in de foil technieken en hoe je deze het beste kan aanbrengen. Ik heb ook de test met de foil gedaan voor een bloglezeres en nu ik zelf ook wat meer foils heb, ben ik ook wel erg benieuwd naar de verschillende technieken en methodes om de foil aan te brengen en deze lang te kunnen laten zitten. Ik zal blijven experimenteren :)
Maar goed , ik ratel weer door haha 


De basis lak compleet laten drogen duurde gelukkig niet lang. Ik bracht in dit geval ook maar één laagje aan. Daarna heb ik een laagje lijm aangebracht en dit echt zo'n drie à vier minuten laten drogen.
Daarop kon ik de mooie foil aanbrengen. De foil zit in een potje ( heel schattig !) met een naamlabeltje erop. Er zit echt heel veel foil in het potje, deze is wat smaller, zo ongeveer de helft, van de foil die in de zakjes verpakt worden. Maar de foil is dan wel weer heel veel stuk langer. Ik bracht de foil aan op alle nagels, wat opvallend makkelijk ging. Mijn glimlach kwam spontaan weer naar voren bij het zien van het mooie effect . Het is patroon doet me denken aan een "antieke look" op de één of andere manier en ook de kleurencombinatie vind ik het prachtig. Ik wilde nog een klein extra detail aanbrengen en stempelde met de QA 87 plate van de Quilty Addiction set en 14 Just Black op mijn ringvinger en duim een afbeelding.

Al mijn nagels sealde ik in met de Nailways top coat, want ik heb gemerkt dat deze de foil het minste kreukelt en verkleurt. Daarnaast bleef het aardig lang mooi zitten met de foil test. Een TOP top coat dus :)

Ik ben erg benieuwd welke foil jij het mooiste vindt van Nailways en waarom je die zo mooi vindt. Schrijf hieronder je reactie en wie weet ben jij de gelukkige die deze foil ook daadwerkelijk kan uitproberen! We kiezen namelijk uit de reacties 1 iemand uit die een foil en foillijm krijgt toegestuurd. Meedoen kan tot zondag 10 mei 2015.

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs,
Roos van der Kooij

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk,eigenlijk ben ik nog niet zo bekend met het gebruik van Foil op je nagels. en heb heerlijk rond zitten kijken tussen alle mooie patronen...zelf vind ik Leopard een heel leuke print, omdat ik gek ben op wilde dieren, maar de patronen van hun vacht,iets bijzonders en warms hebben...Ook zijn dit soort printen natuurlijk tijdsloos en dat spreekt mij ook heel erg aan...
  fingers crossed..
  xx
  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ramona roovers7 mei 2015 om 12:29

  Ik hou van foil en de vele dingen die je ermer kan doen. Zo kan ik mezelf en mn klantjes weer voorzien van leuke nailart♡

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke creatie. Ik heb nog nooit een foil creatie gemaakt.

  Er maar eentje noemen is moeilijk hoor, vind de kersjes erg leuk omdat dat Rockablilly is en ik Rock 'n' Roll festivals leuk vind. Vind de Raindrops ook geweldig mooi lijkt een beetje op olie op water..heel apart effect, de TyeDie Suprise vind ik ook mooi omdat ik dol ben op kleurtjes en altijd zwarte kleding met een kleurtje draag en hier bij kan ik allerlei shirtjes aan (ja ik match de kleur kleding vaak af op me nagellak kleur hihi) Maar mijn favoriet is toch echt denk ik Niagra Nights, blauw tinten vind ik geweldig en ben dol op water, zee etc. En deze nacht blauwe kleur met de watervallen heeft gewoon een heel "magical" effect.

  BeantwoordenVerwijderen