donderdag 21 mei 2015

DIFFERENT CLAIR SEARoos heeft een prachtige swatch van 74 Sea gemaakt, zodat je goed de oorspronkelijke kleur hebt kunnen zien. In deze nailart ben ik ben lekker aan de slag met 74 Sea. Maar zoals je ziet, ziet deze er bij mij toch een tikkie anders uit, hoe kan dat.....?
Ik ben namelijk begonnen met een andere lak, 82B Clair. Deze zilveren lak als basis zie je hier en daar er doorheen komen, omdat ik 74 Sea er heel licht op gesponst heb. Zo kreeg ik een beetje een donkerdere groene kleur op mijn nagels.


Voor de afbeeldingen op mijn nagels heb ik met 2 verschillende stempelplates gewerkt. Eentje van de Pueen Encore collectie om de bloemen te stempelen en de andere van Nailways van de plate
Spring Time - Love is in the Air om de afbeelding met de xxo te stempelen. 
Om alles in te sealen heb ik natuurlijk top coat gebruikt, zodat mijn nagels er weer een tijdje tegen aan kunnen.

Hoe vind je de kleur 74 Sea op deze manier gebruikt?

Tot snel,

Roosje

3 opmerkingen:

  1. Oehh . Erg mooi . Ik heb dat nog nooit geprobeerd eigenlijk . Een lak licht over een andere lak sponsen . . Haha weer wat geleerd :) je hebt trouwens echt mooi verzorgde nagel riemen (jaloers) hihi :)

    BeantwoordenVerwijderen