donderdag 30 april 2015

BEVRIJDINGS NAGELSOver een paar dagen is het 5 mei, Bevrijdingsdag. De dag die voor mij de betekenis met zich
meedraagt: "Geniet van de vrijheid, zonder zorgen en geen angst voor gevaar". Speciaal voor deze dag heb ik een nailart gemaakt.
Ik ben begonnen met het lakken van al mijn nagels met de kleur 69 Shed Light van Nailways. Deze lak heb ik in twee laagjes aangebracht en heb deze zalmroze lak goed laten drogen.

Voor het stempelen heb ik de PUEEN Plate SE02B gebruikt. Deze plate komt uit de Encore SE collectie. Ik vond op deze stempelplate prachtige afbeeldingen die ik te maken vind hebben met bevrijding en vrijheid. Ik stempelde alle plaatjes met de metallic roze Baroque lak 83b Rococo. Dit blijft toch echt mijn lievelingskleur als nagel -en stempellak.Op mijn pink stempelde ik een bloedend hart, want nog niet alle mensen in de wereld kunnen en mogen leven in vrijheid. En daarom op mijn middelvinger dus ook de vogeltjes in het kooitje die opgesloten zitten. Op mijn ring-en wijsvinger wijzen de vliegende vrije vlinders juist op vrijheid.

Ik beschermde al het gestempelde en de nagellak met top coat, zodat het een lang houdbare mani werd.

Waar staat Bevrijdingsdag voor jou voor?

Tot snel,

Roosje Jonker


1 opmerking:

  1. Heel mooi gedaan , de kleuren combinatie vindt ik ook heel erg mooi !

    BeantwoordenVerwijderen