woensdag 22 april 2015

KONINGSDAG: ORANJE BLOEMEN NAGELSDe laatste paar nagels die ik gemaakt heb, daar ben ik niet zo tevreden over :(. Dus vandaar wat mindere posts van mij. Ook over bovenstaande nailart ben ik niet geheel happy, maar ik wilde het idee toch met je delen. Dit is mijn niet hele standaard creatie voor koningsdag.
Voor deze nail art heb ik gekozen voor de kleuren 11 Simply White en 138 Orange als basis kleuren.
Ik lakte drie nagels met Orange en twee met Simply White. Alle twee de kleuren moest ik nog een extra laag opbrengen om een mooi egaal en dekkend effect te krijgen. Wat ik het leuke aan Nailways nagellak vindt, is dat  je bij de eerste laag je twijfels hebt of het goed komt, maar wanneer je de tweede laag hebt opgebracht je meteen met een lach op je gezicht zit.

Ook voor de deze nagels heb ik de leuke bloemen stempelplaat van Bundle Monster XL-05 gebruikt. Ik heb nu bijna alle afbeeldingen gebruikt van deze plate. Bloemen doen het altijd goed :)

Artnr: 33437766 BM XL Plate - XL05

Voor het stempelen gebruikte ik de kleuren wit Simply White en de oranje Orange weer. Wat ik erg grappig vind geworden, is dat het nu lijkt dat er twee verschillende kleuren oranje zijn gebruikt. Terwijl ik dus maar één kleur oranje heb gebruikt. Ondanks de afbeeldingen lekker groot zijn, heb ik het toch voor elkaar gekregen om niet mijn hele nagel tot aan de onderkant te bestempelen. Daarom ben ik niet helemaal tevreden. Dat had namelijk een stuk netter gekund.


Ben jij ook zo kritisch op je eigen werk?

Tot snel,

Roosje Jonker

2 opmerkingen: