zaterdag 25 april 2015

PUEEN - FIREWORKS FESTIVAL | NEON EXPLOSION NAILARTIk ben vandaag als een kind zo blij, want ik kan eindelijk de nieuwe PUEEN - Celebration Collection - FIREWORKS FESTIVAL plate uit testen ! :D 
Eigenlijk wist ik nog niet wat ik wilde maken en welke kleuren nagellak ik wilde gebruiken. Ik liet het eigenlijk maar vanzelf een beetje komen :) Ik lakte eerst al mijn nagels wit met 11 Simply White. Onder het drogen van de witte lak, brabbelde ik wat in mezelf en grabbelde ik wat door mijn mandje met lakjes. Opeens kwam het crackle lakje, 04 Girls Patern naar voren. Deze is ook niet te missen, want dit is echt super neon roze nagellak :). Ik pakte hem op en dacht; "Tja, waarom ook niet". Daarna zocht ik het neon oranje crackle lakje 05 Glue Paste er nog bij. 


Ik lakte iedere nagel de helft met 04 Girls Pattern en de andere helft met 05 Glue Paste. Dat was een leuk gezicht! Ik was echt blij dat ik meteen met de eerste poging al een leuke combi had gekregen op mijn nagels. De crackle lakjes drogen echt snel, dus na een minuutje bracht ik een top coat aan om de crackle lak in te sealen. Wat ik fijn vind, is dat de Nailways top coat de crackle lak niet uit smeert en ook lekker snel droogt.
Daarna pakte ik de lak 14 Just Black. Die is nu zo onderhand mijn standaard zwarte stempellak geworden hihi. Hetzelfde geldt voor de lak 11 Simply White. Ze stempelen gewoon heel fijn en er zit lekker veel inhoud in het potje voor een zeer goede prijs verhouding. 

Artnr: NW11 - Basic - Simply WhiteArtnr: NW14 - Basic - Just Black


Maar goed, ik had dus mijn NW14 Just Black gepakt en tja.... nu nog een afbeelding kiezen van de enorme PUEEN Fireworks Festival plate. Dat vond ik nog het lastigste, want er staan zoveel mooie designs op! Nadat ik even naar de plate staarde, zag ik een leuke afbeelding die ik wel wilde proberen en ook wel vond passen bij de neon kleuren.Ik stempelde deze afbeelding op al mijn nagels en vond het meteen wel een leuk effect hebben. Van veraf kan je de crackle nu niet echt duidelijk meer zien, maar dat vind ik nou zou leuk  geworden aan deze mani. Het lijkt nu een mooie gradiënt en een beetje een wirwar van neon met een zwarte "explosie" erop :). Ik vind het echt super gaaf geworden.


Na het aanbrengen van een top coat maakte ik zoals altijd mijn nagelriemen schoon met een remover pen en bracht de nagelriemolie Gummy Yummy van Nailways aan. Ik geloof dat deze olie toch mijn favoriet van allemaal is, want deze is de enige die al over de helft leeg is :)
Wat vind jij van deze " Neon Explosion" mani?
Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. Ik vind deze echt super vet! Zulke mooie kleuren bij elkaar. Erg leuk voor de komende zomer. gr, Tamar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik word helemaal blij van je reactie tamar , dankjewel ! En ja deze ga ik ook zeker nog een keer maken in de zomer ;)

      Verwijderen