donderdag 23 april 2015

METALLIC HOT PINK NAGELSTICKERS - FUCHSIA FLOWER MANI


Hoi! Vandaag heb ik weer een leuke sticker mani gemaakt om met je te delen :) Ik begon met het lakken van mijn nagels met een favoriete nagellak van mij, namelijk de kleur 69 Shed Light! Ik ben nog steeds erg gek op de Sweet Shades collectie van Nailways. Het zijn ook zulke mooie kleurtjes!

Ik bracht de eerste laag aan en toen die er op zat, staarde ik met een grote grijns naar het enorme sticker vel van de Metallic Hot Pink Nagelstickers (108 stuks). Ik moest ook een beetje lachen om de iets aparte verpakking waar de stickers in zitten. Het stickervel zit in een plastic gesealde verpakking en je maakt het open door de boven kant los te scheuren net als een zak snoepjes :) Toen ik het stickervel uit de verpakking had geschoven, was mijn eerste gedachte: "WOW, wat veel zeg! Toen ik het vel een beetje heen en weer bewoog zag ik de mooie metallic glans erin en ik zag ook meteen de mooie kleur verandering door de licht inval. Het gaat van hot pink naar een paars/blauwe gloed. Echt super mooi! Inmiddels waren mijn nagels allang droog en bracht ik de tweede laag aan die ik weer goed liet drogen.

Tja, en toen moest ik de stickers nog uitkiezen! Er zitten tien verschillende designs op het stickervel en 108 stickers in totaal! Ik kon eigenlijk niet kiezen, dus koos er maar snel één uit en ging voor het leuke bloemen design. Bij het aan brengen van de stickers merkte ik dat het stevige stickers zijn en ook dat ze echt heel, heel erg goed plakken hihi. Ik bracht op alle nagels een sticker aan en sealde deze in met een top coat.Ik zag dat na het aanbrengen van de top coat de randjes van de stickers niet meer te zien waren. Wauw, in het zonlicht zijn deze stickers echt super mooi. Ze geven een hele bijzondere glans met kleur effect. Ik ben heel erg blij met deze stickerset en ben nu al benieuwd hoe de andere designs zullen staan.

Wat vind jij van deze fuchsia flower mani ? En hoe zou jij ze dragen, als een hele set of gewoon eentje als accent nagel ?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. Echt een favoriet deze. Ik ga die stickers ook kopen, ze zijn echt supermooi! gr, Tamar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel tamar , echt leuk om te zien dat je altijd een reactie geeft , ik heb de mani van jou verzoek op de bundle monster xl 07 al gemaakt hoor zal binnekort op het blog verschijnen :)

      Verwijderen