woensdag 1 april 2015

TEXTURE LITTLE PRINCES GLITTER NAILS

Ik wist al precies welke nagelproducten ik wilde gebruiken voor de mani van vandaag. Namelijk de lieve glitterende nagelstickertjes ble980d met als basis de schattige texture nagellak 113 Rosy Cheeks.


Artnr: 31177838 STICKER: BLE980DIk lakte eerst mijn nagels met 113 Rosy Cheeks in twee laagjes. Ik was eigenlijk een beetje vergeten hoe mooi deze zacht roze kleur eigenlijk is! Ik was dan ook weer opnieuw leuk verrast en blij met het resultaat van dit mooie lakje.

Toen de aangebrachte nagellak bijna droog was, heb ik het sticker velletje BLE980d gepakt. Ik plaatste de stickers op dat moment, omdat ze dan beter hechten aan de nog iets natte nagellak.
De mooie glitter stickertjes deden me even aan prinsessen nagels denken door de leuke kroontjes en elfjes :).
Ik koos voor de zilver gekleurde stickertjes van dit velletje. Ik plaatste op mijn wijsvinger twee dezelfde stickertjes tegenover elkaar en op mijn middelvinger twee verschillende stickers. Op de rest van mijn nagels plaatste ik een enkel stickertje boven aan de nagel. Ik merkte dat deze stickers wat dunner zijn dan de meeste stickers. Ik ben daar erg blij mee, want dan zie je de randjes niet zitten.
Ik heb erg zitten twijfelen of ik top coat zal aanbrengen, want dan gaat het texture effect van de nagellak wat verloren. De stickers blijven dan alleen wat minder lang zitten daar ze geen bescherming hebben. Uiteindelijk heb ik toch top coat geplaatst, dan kun je ook zien wat het verschil met en zonder is. Hierboven is het zonder top coat en hieronder met top coat.Ik vind mijn nagels super schattig geworden en ben blij dat ik het mooie texture lakje 113 Rosy Cheeks heb herontdekt :D

Wat vind jij van deze glitter stickertjes? Leuk als je dat met me deelt :)

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani !

Veel liefs ,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen: