zondag 19 april 2015

KONINGSDAG 2015 NAGELSOver een week is het koningsdag. Ik heb vandaag alvast even koningsdag mani gemaakt, zodat je al een ideetje kan opdoen. Ik lakte mijn ringvingers met 11 Simply White  in twee laagjes mooi dekkend. Daarna lakte ik de rest van mijn nagels met het mooie oranje aroma lakje 138 Orange. 
Ook deze lak was met twee coats heel mooi strak gedekt en met een super glans. Daarnaast heeft deze lak een lekker geurtje wanneer hij gedroogd is :). 
Toen mijn nagels van de ringvingers gedroogd waren, lakte ik er een laagje van het crackle lakje 05 Glue Paste op. Deze neon oranje crackle is heel leuk als accent nagel.

Artnr: A-NW00008 Spring Time - Birthday Cake

Hierna maakte ik acht stamping waterdecals en koos voor het leuke vlaggetje dat op de stamping plate Birthday Cake van Nailways staat. Ik stempelde acht keer met 14 Just Black deze afbeelding op verschillende stampers. Daarna begon ik met het inkleuren van de plaatjes. Je laat de afbeelding gewoon op de stamper zitten en met een dotting tool of nail art penseel kan je dan de afbeelding in kleuren hoe je zelf wilt :)
Ik gebruikte een nail art penseel en zette de kleuren 139 Strawberry, 11 Simply White en 136 Waterwaves met het kwastje naast elkaar en maakte zo de Hollandse vlaggetjes. 
Toen bracht ik een top coat aan op de stampers en liet deze heel goed drogen. Zodra ze droog zijn kan je ze met een pincet er makkelijk af pellen. Ik knipte ze een beetje bij en bracht een druppeltje top coat aan op de plekken waar ik de vlaggen wilde hebben. Daarna heb ik ze één voor één aangebracht en voorzichtig aangedrukt en sealde ik alle nagels in met een top coat. Ik bracht na de gemaakte foto's helemaal in stijl de oranje nagelriem olie Mango Orange aan, hmm heerlijk!

Ga jij met koningsdag je nagels ook een speciale mani geven?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten