donderdag 16 april 2015

BLACK BUTTERFLY MANI


Ik heb een simpele black & white mani om met je te delen vandaag:) Dit komt eigenlijk door mijn wit met zwarte outfit die ik vandaag draag. Daarnaast had ik niet zoveel tijd meer om een uitgebreide mani te maken, maar ik vind deze nailart erg goed bij mijn kleding passen.

Ik bracht eerst twee coats aan van Nailways 11 Simply White op al mijn nagels. Ik liet deze laagjes goed drogen, de eerste laag 5 minuten en de tweede laag zo'n 3 minuten. Daarna waren mijn nagels stralend wit.Toen bracht ik op elke nagel twee vlinderstickertjes aan. Dit velletje stickers is onderdeel van de 50-Delige Mixed Design Set en/of de 10-Delige Mixed Design Set. In deze sets zitten diverse verschillende stickervelletjes. Sommige zoals deze vlinders hebben ook kleine glittertjes erin zitten. Ik vind dit soort sticker velletjes altijd erg handig om te hebben, want je kan er zo ontzettend veel mee combineren. En net zoals vandaag, zijn ze erg handig om even een haastige mani snel leuk te decoreren :)
Ik hoefde alleen nog maar een top coat aan te brengen om ze in te sealen en klaar is de black butterfly mani!! In 15 min was deze supersnelle mani helemaal klaar en kon ik de deur uit ;)

Wat vind jij van zwart met witte nagels?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten