zondag 12 april 2015

HAPPY BIRTHDAY NAILS
Eindelijk kon ik een verjaardag mani maken met de leuke stempelplate van Nailways Spring time -Birthday Cake. Ik wilde deze plate al een poosje gebruiken, maar had nog niet de gelegenheid ervoor gehad om hem te gebruiken. Nu word mijn vader 50 jaar dus kon eindelijk aan de slag met deze verjaardagsplaat.Ik heb als basis de nagellak 68 Light Up gebruikt. Ik bracht twee laagjes aan en liet deze één voor één goed drogen. Daaroverheen bracht ik een holografisch glitter lakje er aan met een doorzichtige roze gloed. Nadat ook deze laag gedroogd was, heb ik met 14 Just Black verschillende afbeeldingen van de Birthday Cake plate op mijn nagels gestempeld.

Artnr: A-NW00008 Spring Time - Birthday Cake

Op mijn duimen stempelde ik een cadeau, een taart en een feest toeter. Op mijn wijsvingers stempelde ik leuke vlaggetjes, op de middelvingers ballonnen en op mijn ringvingers de super schattige tekst "happy birthday". Op de plaat staat deze tekst in twee soorten lettertypen, echt super leuk en handig! Ik was trouwens ook erg blij dat de kleine lettertjes van de tekst zonder problemen op de stempel kwamen. Soms is dat toch even wat lastiger om goed en strak op de stamper te krijgen maar het verliep heel netjes. Als laatste stempelde ik op mijn pinken de slingers. 


De slingertjes waren niet echt mijn favoriete afbeelding van de plate, maar toen ik ze op mijn nagels had gestempeld, veranderde dat. Ze staan zo vrolijk! Ik vind het erg handig dat er van alles voor een verjaardag op één plate staat.
Ik sealde alles in met een top coat en na het schoonmaken rond de nagel riemen en even snel de nagelriemolie Mango Orange aangebracht, ging ik snel naar de jarige toe. Het was er verrassend druk en mijn nagels waren een hit, hihi ! ) Mijn vader vond het erg leuk en lief, dus al met al ,een zeer geslaagde mani :) . ik koos deze keer dan voor zwart en creme, maar je kan het natuurlijk zo vrolijk en kleurrijk maken als je wilt :)
Volgende maand weer een verjaardag, dus ik probeer dan wat andere kleuren :)

Heb jij ook wel eens een verjaardag mani gemaakt ? En welke plaat is jouw favoriet van de Nailways stempel platen ? Ik zou het heel graag horen van je :)

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani !

Veel liefs ,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten