woensdag 8 april 2015

EXCLUSIEVE NAGEL FOIL B91 AND BLUE IT IS!


Nadat ik laatst de leuke foil Exclusieve Foil - A14  heb laten zien, moest ik ook deze even met je delen :) Deze Exclusieve Foil - B91 is precies hetzelfde, maar dan met mooie blauwe tinten. Bij dit leuke patroon vind ik de nagellak 136 Waterwaves hier heel erg goed bij passen. Ik heb mijn nagels met één laag dekkend gelakt en deze was ook lekker snel droog.

Ik bracht daarna een laagje foillijm aan en liet deze drogen. Maar ik moet eerlijk zeggen, volgens mij was ik iets te enthousiast. Ik heb namelijk niet lang genoeg gewacht om de lijm te laten drogen :(
De foil pakte wel heel goed maar op sommige plekjes was het nog te nat, zodat de foil niet bleef zitten. Dit kan je goed zien bij mijn duim. Ik kon dit wel weer opvullen met de foil, maar mijn zoontje vond dat ik al lang genoeg bezig was ;) Dus liet het voor deze ene keer maar even zo.


 
De foil legde ik op mijn nagel en ik kraste met een rozenstokje de foil op zijn plaats . Je kan hiervoor ook je eigen nagels gebruiken, maar ik vind het prettiger om dit met een stokje te doen.

Dit is trouwens weer een hele snelle nailart om te maken. Ik denk dat deze foil ook erg leuk staat op alleen de tip van de nagel.

Hoe zou jij deze foil combineren en zou je een andere basiskleur dan blauw gebruiken ?

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani !

Veel liefs,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten