donderdag 2 april 2015

GEKLEURDE LIEVEHEERSBEESTJES NAGELS
Ik wilde een leuke en vrolijke foil gebruiken en wist meteen welke daar goed geschikt voor was: De Exclusieve FoilBag - 1#  met de lieve kevertjes. Ik vind ze er zo grappig en leuk uit zien :)

Ik moest wel even bedenken wat ik als basiskleur ging gebruiken. Ik wilde eerst een gradiënt effect maken, maar was bang dat het dan te druk zou worden of dat de beestjes niet meer op zouden vallen. Omdat ze zelf al verschillende kleurtjes hebben, dacht ik dat wit daarom het beste zou zijn om de foil goed te kunnen zien. Dus ik lakte eerst alle nagels met twee laagjes wit met de basis lak 11 Simply White


Ik heb de lak goed laten drogen en daarna met de foillijm een laagje er overheen aangebracht. Daarna heb ik even gewacht tot deze doorzichtig kleurde en de foil op alle nagels aangebracht met een rozenstokje
Omdat de beestjes al willekeurig door elkaar heen lopen, hoefde ik niet op te letten op een patroon. Ik drukte de foil goed aan en kraste een beetje met het rozenstokje op het er goed op te krijgen. En toen waren mijn nagels bedekt met allemaal schattige gekleurde lieveheersbeestjes :) Ik bracht een top coat aan en ik bracht een aantal drupjes Cleopatra - Body Gel Oil van Nailways aan. Ik masseerde deze over mijn handen en polsen. Het is een olie, maar zo dik als gel. Dit is trouwens echt een hele goede om te gebruiken voor een massage! Het smeert heel soepel uit en ruikt echt super lekker fris. 

Artnr: 33146343 Cleopatra - Body Gel Oil

Wat vind jij van deze foil en welke basiskleur zou jij hierbij gebruiken? :)
Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Veel liefs ,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten