dinsdag 7 april 2015

LENTE KRIEBELS MET NARCISGEEL EN VIOOLTJES


Buiten is de lente in aantocht. Overal zijn de narcissen uit de grond gekomen en ook ik heb wat viooltje in mijn tuin gezet. Deze combi wilde ik graag op mijn nagels maken, zodat ik de lente de hele dag op mijn nagels meedraag. Ik heb echt last van de lente kriebels :).
Ik ben begonnen om op al mijn nagels de fantastische gele kleur 132 Spiked te lakken. Het fijne aan deze gellook lakken is, dat je met twee laagjes een supermooie gedekte nagel hebt. De lak zorgt er zelf voor dat deze streeploos opdroogt en ook dat drogen gaat heerlijk snel.

Na het drogen heb ik nog een Nailways Gellook topper gepakt namelijk; 136 Waterwaves. Met deze kleur kan je niet alleen lakken, maar ook stempelen. En voor het frisse groen op mijn nagels vind ik deze kleur perfect. De afbeelding komt van de Bundle Monster plate BM XL Plate - XL05

Artnr: 33437766 BM XL Plate - XL05

Met de afbeelding links boven van de plaat en 136 Waterwaves stempelde ik op elke nagel het bloemenpatroon. Ik heb twee nagels zonder waterdecals gelaten, zodat je goed kunt zien hoe leuk en vrolijk dit patroon staat.


De viooltjes waterdecals heb ik van het velletje WD B075. Op dit velletje staan wel viooltjes voor 30 nagels :). Ik zocht er een paar leuke uit en knipte die uit. Daarna legde ik ze op een nat vaatdoekje en wachtte even tot ze loskwamen. Met een pincet bracht ik ze aan op mijn nagels. Om er lang plezier van te hebben en ze goed te laten blijven zitten, heb ik ze op mijn nagels geseald met top coat.

Heb jij ook last van lente kriebels?

Tot snel,

Roosje Jonker


Geen opmerkingen:

Een reactie posten