dinsdag 28 april 2015

BUNDLE MONSTER BM XL07 | BLOEMEN GRADIËNT NAGELSBij mijn Bundle Monster Mani van 19 maart had ik de vraag gesteld welke afbeelding je graag zal willen zien van de Bundle Monster plate BM XL-07. Tamar had daarop gereageerd, dus hierbij een mani speciaal voor Tamar :)

Als eerste plaatste ik een witte basis, omdat ik daarna wilde gaan sponsen. Ik gebruikte hiervoor 11 Simply White van Nailways.
Terwijl dit droogde, pakte ik voorzichtig de volgende kleuren; 138 Orange, 133 Ponytail en 132 Spiked.


Ik bracht deze lakken op en ook op de bovenstaande volgorde op het sponsje aan en depte op mijn nagels een laagje. Ik liet dit goed drogen en sponste daarna een tweede laagje op alle nagels.
Ik liet mijn nagels goed drogen en ondertussen maakte ik mijn nagelriemen alvast schoon. 
Toen alles gedroogd was, bracht ik Nailways top coat aan. Deze droogt heerlijk snel en kon ik dus al snel verder met het stempelen van de afbeelding. Ik wilde eens wat anders dan alleen zwart en wit stempelen dus koos ik voor 136 Waterwaves. Hier stempelde ik de afbeelding van de Bundle Monster plate mee op elke nagel.
Als extraatje heb ik op mijn andere hand op elke nagel een andere basis en stempelkleur gebruikt om de afbeelding op diverse manieren te laten zien. Alle lakken zijn van Nailways:Duim: 144 Caramel met stempel 139 Strawberry
Wijsvinger : 139 Strawberry met stempel 14 Just Black
Middelvinger: 83b Rococo met stempel 132 Spiked
Ringvinger:11 Simply White met stempel 135 Greaser
Pink: 81b Salta met stempel 11 Simply White

Ik sealde alles daarna natuurlijk in met Nailways top coat.
Ik hoop dat je de mani met deze afbeelding mooi vindt geworden Tamar?

Heb je ook een afbeelding van een stempelplaat die je graag zal willen zien? Laat het me weten en dan zal ik kijken of ik er een mani voor je mee kan maken.

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. Prachtige kleuroverloop. Ik vind dat altijd zo leuk om te zien! gr, Tamar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel tamar ! Ik vond het erg leuk om te doen voor je . :)

      Verwijderen