maandag 6 april 2015

EXCLUSIEVE NAGEL FOIL - A14Hoi hoi! Ik heb weer een leuke foil mani gemaakt. Ik vond het printje van de Exclusieve Foil - A14 meteen leuk toen ik hem binnenkreeg. Maar eenmaal op mijn nagels... was ik er echt helemaal weg van!
Ik begon eerst met de nagellak van de Nailways Sweet Shades collectie, 70 Pink Diva. Hier zitten mooie fijne shimmer glittertjes in ! Ik had drie laagjes nodig voor een volledige dekking. Dit komt doordat ik mijn acryl nagels nu met een hele witte tip hebt gemaakt. Die zijn lastiger om helemaal te dekken. De lak doet er ook wat langer over om te drogen daar het een Pearl Gloss lak is. Ik heb tijdens het drogen lekker naar nagel ideeën op mijn telefoon gekeken :)


Toen mijn nagels echt compleet droog waren, heb ik foillijm aangebracht. Ik wachtte dit keer een beetje langer dan de vorige keer, omdat ik dit keer geen stukjes foil wilde missen op de nagel en ik dacht dat dit de oplossing daarvoor moest zijn. Gelukkig werkte het ook! Want toen ik de foil aanbracht, hoefde ik deze maar een beetje aan te drukken en te krassen. Het kwam er meteen in een keer heel netjes van af! Dus daar was ik heel blij mee :)
Ik bracht nog een top coat aan en daarna de nagelriem olie met vanille geur, Vanilla Sky Blue.
Een lekker geurtje en mooie nagels; wat wil een vrouw nog meer! hihi
Ik vind het patroon en de kleuren van deze foil echt heel erg leuk. Ook de nagellak kleur vind ik er erg mooi bij passen.

Wat vind jij van deze foil? Zou je deze ook een keer willen dragen ?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs ,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten