maandag 30 maart 2015

NAGEL FOIL & STEMPEL COMBI


Vandaag had ik zin om een foil mani te maken. Voor deze nailart heb ik de super glimmende folie Exclusieve Foilbag - 4# uitkozen. Deze nagelfolie is dekkend en daarom heb ik geen nagellak kleur eronder aangebracht. Natuurlijk ben ik wel begonnen met een base coat.
Ik bracht daarna een laagje foillijm aan op alle nagels en wachtte tot deze transparant opdroogde. Daarna bracht ik op alle nagels de foil aan en op sommige stukjes moest ik het proces even herhalen om het op te vullen.Ik wilde hierna een top coat opdoen, maar zoals je kunt zien bij mijn wijsvinger op de foto hierboven, verkleurde de foil een beetje. Ik liet de andere nagels daarom maar even zonder top coat. Ik stempelde daarna met 11 Simply White het mooie design van de plaat, Quilty Addiction 88.Ohh, ik kreeg weer een wow effect toen ik dat mooie design op mijn nagels zag en dat met die super glinstering eronder! Helaas pakt de camera dit niet zo goed, maar in het echt glinsteren ze nog mooier.Ik zat zelf ook met het idee dat mijn nagelriemen misschien iets te veel glimden op de foto's en na de tip gekregen te hebben dat het best afleidend is, heb ik besloten voortaan eerst foto's maken en daarna olie in smeren ;)
Ik ben erg blij met zulke tips of opmerkingen, want dan kan ik het de volgende keer beter proberen:)
Ik sealde de stempel wel in met een top coat en gelukkig bleven alle nagels toen wel glinsteren :)

Heb jij wel eens een foil / stempel combi gemaakt of zou je dat ook wel eens willen proberen?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten