zaterdag 28 maart 2015

WISKUNDE NAGELS
Vandaag heb ik een leuke nailart gemaakt met het thema wiskunde. Ondanks dat wiskunde mijn slechtste vak op school was, vond ik het superleuk om deze mani te maken! Ik zou bijna weer naar school willen met deze nagels hihi :)
Ik lakte eerst al mijn nagels zwart met Nailways 14 Just Black. In één laag dekte deze kleur al, maar bracht nog een tweede coat aan voor de extra glans. Zoals ik al weleens eerder heb gezegd, ik heb een voorkeur om twee laagjes op te brengen met basis lak. Toen mijn nagels gedroogd waren,  heb ik op alle nagels met 68 Light Up het grote ruitjes patroon gestempeld met de Stamping Plate Quilty Addiction - 95. Deze plate is onderdeel van de set: 
Quilty Addiction Plate Collectie - deel 4 QA87 -QA98


Daarna stempelde ik met Nailways 11 Simply White de super leuke wiskunde krabbels van de QA95 plate een beetje afwisselend op mijn nagels. Op mijn ringvinger stempelde ik er nog twee losse afbeeldingen van deze plate bij. Ik heb voor deze mani bijna alle afbeeldingen gebruikt, op het kleine ruitjes patroon na dus. Ik maakte mijn nagelriemen schoon, zoals met remover pen en bracht deze keer de nagelriemolie Coconut Sea Blue aan... deze ruikt zo lekker fris! 

Wat was/is jouw minst favoriete vak op school?

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs ,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten