dinsdag 17 maart 2015

BM-XL11 | DEEL 2 | KRINGELSEen stempelplaat gebruik je natuurlijk niet voor één plaatje als het goed is :). Zo heb ook ik nog een mani gemaakt met BM-XL11, één van de nieuwe XL stempelplates van Bundle Monster.
Als eerste heb ik mijn wijs -en midden vinger groen gelakt met de Baroque lak 81B Salta. Deze lak stempelt ook fantastisch en daarom kan ik die goed voor deze twee kleuren nailart gebruiken.
Ik heb mijn pink wit gelakt met 11 Simply White en op mijn ringvinger heb ik alleen een base coat gebruikt.Daarna heb ik met witte stempellak kringels op mijn hele pink, mijn middenvinger tot over de helft en mijn ringvinger ook helemaal gestempeld. Ik heb daarna met de groene Salta een French gemaakt op mijn ringvinger en ik heb met Salta de witte pink bestempeld.

Daarna heb ik alles ingesealed met top coat, zodat de nailart lekker lang en mooi blijft zitten. Ik heb een foto gemaakt met een rode kleur flesje om zo het groene effect goed naar voren te laten komen.

Gebruik jij afbeeldingen van stempelplaten weleens vaker dan één keer?

Tot snel,

Roosje Jonker


3 opmerkingen:

  1. Hele leuke en vooral creatieve nail art !
    En ja ik zelf gebruik mijn stempel platen vaker als een keer , zou zonde zijn om ze te laten verstoffen ,toch .
    En je kan er zo veel verschillende effecten mee maken ,dus ik gebruik ze vaker en probeer dan weer een andere look te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen