zondag 22 maart 2015

VOORJAARSBLOEMEN NAGELSOhhh, heerlijk als het zonnetje weer begint te stralen en de lente is begonnen! Vandaar ook een zonnige en fleurige nailart mani vandaag :).


Ik ben begonnen door eerst mijn ringvingers te lakken met het leuke oranje kleurtje van Nailways 134 Mohawk van de Gellook collectie. Met twee dunne laagjes zat deze kleur mooi gedekt op mijn nagels.
Al mijn andere nagels lakte ik met net zo'n zonnige kleur 132 Spiked ook van de Gellook collectie. Ondanks dat geel niet echt mijn favoriete kleur is, ben ik wel gek op dit lakje. Hij glanst zo mooi en lakt echt heel prettig. En met een leuke stempel eroverheen, vind ik het toch heel leuk dat geel :)

Artnr: 32977712 All Pretty Plate - 07

Toen alle nagels droog waren, heb ik de All Pretty Stamping Plate 07 gepakt en daar de middelste afbeelding van gebruikt. Dit is echt een leuke bloemen print! Ik stempelde ze op alle nagels met de lak 14 Just Black. Daarbij heb ik natuurlijk ook mijn Nailways scraper bij gebruikt :). Deze scraper is superhandig voor dit soort grotere afbeeldingen.Ik sealde de stempels in met een top coat en maakte de nagelriemen schoon met een remover pen. Het resultaat een vrolijke voorjaarsbloemen print om de lente mee te beginnen!

Welk woord komt bij jou op als je aan de lente denkt?

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. Bij mij komen lammetjes het eerste op :) Deze vind ik echt super voor de lente, echt leuke kleurtjes gr, Tamar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja inderdaad , de lammetjes ,kuikentjes en vogeltjes komen er weer aan :). Dankjewel voor je reactie tamar ! Vind het erg leuk om te zien dat je het blog volgt en al je reactie's te lezen , super !

      Verwijderen