zaterdag 14 maart 2015

SHOOTING STARS NAGEL MANI


Deze keer heb ik een nailart review gemaakt en de foils even in de wilgen gehangen :). Ik heb eerst mijn nagels wit gelakt met één laagje Nailways 11 Simple White. Deze lak droogde snel en kon ik ook snel verder met het gradiënt.
Ik gebruikte hiervoor een gelsponsje en bracht in lijnen de nagellak kleuren van Nailways 11 Simple white en 69 Shed Light aan op het sponsje. Daarna depte ik het sponsje op mijn witte nagels.  Je denkt misschien "Waarom breng je witte lak over een witte lak aan? ". Dat doe ik, omdat ik dan een beter gradiënt effect krijg. Nu vloeien de kleuren veel beter in elkaar over, dan wanneer ik alleen de 69 Shed Light op de witte lak zou aanbrengen. Ik herhaalde dit proces toen de lak weer gedroogd was en bracht daar over heen een top coat aan voor een mooie glans.Ik maakte mijn nagelriemen schoon met een nailart penseel en wat aceton. Dit doe ik alleen als er veel nagellak op mijn huid is gekomen.

Hierna kwam het leukste gedeelte :D de neon oranje ster studs aanbrengen! Ik plaatste er drie op de duim en middelvinger, en twee op de rest de van mijn nagels. Ik deed dit met een drupje nagellijm.
Daarna bracht ik 3 kleine rhinestones aan voor elk sterretje. Ik plaatste deze in een boogje naast de sterretjes om het zo een beetje te laten lijken op vallende sterren .
Ik weet dat rhinestones er met nagellijm toch van af kunnen vallen door stoten, afwassen enz. Daarvoor kan je de rhinestones het beste in sealen met een top coat wanneer je je mani lang mooi wilt houden .

Ik breng nadat ik mijn nagels hebt gelakt, altijd een nagelriem olie aan, want de aceton in mijn nagellak remover droogt mijn nagelriemen heel snel uit. Ik geef ze daarom een lekkere voedende olie en masseer het even in. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar sinds ik de nieuwe nagelriem olies Havana Banana en/of Gummy Yummy gebruik, zie ik echt dat mijn nagelriemen er beter uit zijn gaan zien. Ik had altijd last van erg gevoelige nagelriemen en op de foto's van mijn eerste reviews kan je ook zien dat ze aardig rood waren. Nu is het rode bijna helemaal verdwenen en zijn ze veel zachter en zien ze er gezonder uit. Ik ben dik tevreden over deze olie's.Ik vind mijn "shooting stars" mani prima geslaagd :) Dit soort mani's doen je handen veel bruiner lijken en dat vind ik persoonlijk ook altijd mooi haha. Ik hoop dat jij deze mani ook leuk vindt en je zelf misschien ook aan de slag gaat :)

Gebruik jij vaak rhinestones of studs op je nagels?


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Veel liefs,
Roos van der Kooij

4 opmerkingen:

 1. Leuke kleuren voor de zomer ja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuke nailart, ik ga m even onthouden want dit wil ik ook maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cindy ! Wat leuk dat je deze mani ook wilt uit proberen , het zou super leuk zijn als je deze zou delen op de face book pagina van nailways :)
  We kijken al uit naar je creatie , groetjes roos

  BeantwoordenVerwijderen