woensdag 18 maart 2015

BUNDLE MONSTER XL08 | DEEL 2 | SNAKE SKIN NAILSVandaag weer een mani met de nieuwe Bundle Monster XL plate 08. Een snake print, super gaaf!
Ik begon met het lakken van mijn nagels met de mooie groen-blauwe nagellak 81B Salta. Deze metallic lak heeft een hele goede dekking en lakt zeer fijn. Met één laag waren mijn nagels al gedekt. Nadat deze kleur gedroogd was, heb ik hier en daar met de zilver-groene lak 82B Clair wat strepen op mijn nagels aangebracht. Toen ook deze strepen droog waren, heb ik de grove slangen print gebruikt van de Bundle Monster plate.
Tenminste, ik denk dat het een slangenhuid moet voorstellen :). Ik heb deze gestempeld met de 14 Just Black van Nailways.

Artnr: 33311887 Nailways Stamping Scraper

Ik heb voor het scrapen  super handige scraper van Nailways gebruikt. De scraper geeft een mooie strakke afbeelding en is makkelijk schoon te maken met wat nagellak remover. Met grotere afbeeldingen werkt hij veel makkelijker dan met een kleine normale scraper. Je kan hem helemaal gratis als cadeau met je bestelling mee bestellen!
 


Ik stempelde op alle nagels dezelfde slangen afbeelding en op dezelfde plaats. Ik eindigde met een laagje top coat. Na het schoonmaken van de nagelriemen met de remover pen en het aanbrengen van de verzorgende nagelriem olie was mijn snake skin mani helemaal klaar.
Ik deed over deze manicure rond de 20 minuutjes. Mooi en snel dus! Ik ben weer heel blij met het gelukte resultaat en ook de kleur van de Salta lak vind ik erg mooi.

Wat is jouw favoriete dieren print? Heel leuk als je het met me deelt!

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs ,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

 1. Ik hou van tijger en van luipaard ♡

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor je opmerking, willeke !
   Ik zelf vind tijger print ook heel erg mooi :)

   Verwijderen