dinsdag 3 maart 2015

CLASSY GLITTER DOTTING TOOL NAILART


Ik wilde eens wat anders met mijn nagels. Dus even niet stempelen of waterdecals plaatsen. Ik ben begonnen met de Nailways base coat pink. Dit is een roze kleurende base coat die de natuurlijke kleur van de eigen nagels mooi ophaalt. Het dragen van base coat wordt vaak onderschat. Het is
ook weer een laagje extra en kost ook weer tijd. Maar het zorgt daarintegen dat nagellak langer en mooier op je nagels blijft zitten, daar het een bindende laag is met de natuurlijke nagel. Een fout die ik weleens heb gemaakt, is om top coat als base coat te gebruiken. Nou, ik kan je vertellen mijn nagellak was er in no time af. Ik kon het gewoon van mijn nagels afpellen, daar deze niet had gebonden met mijn natuurlijke nagel.

Na de base coat pakte ik een sponsje en Nailways 11 Simple White nagellak. Ik sponste mijn nagels tot net over de helft wit. Zoals je ziet is dit niet in een rechte lijn, maar lekker vlekkerig gedaan.Ik heb dat goed laten drogen en ben toen aan de slag gegaan met de heerlijke glitter van Nailways 100 Big Spender. Ik heb de glitter lak net tot onder het witje randje aangebracht, zodat het ook nog op het transparante gedeelte van mijn nagel terecht is gekomen.

Op zich zagen mijn nagels er toen al leuk en classy uit. Maar ik wilde het geheel wat speelser maken en heb toen met Nailways 14 Just Black en een dotting tool met een dikke knop op elke nagel drie rondjes gemaakt. De rondjes verschillen overal van grote en plaats.

Met de kleuren van Nailways 69 Shed Light en 135 Greaser heb ik op de zwarte stip nog een roze of paarse stip gemaakt. Daarna heb ik alles gesealed met top coat.

Wat vind jij van deze nail art? Zal jij het dragen?

Tot snel,

Roosje Jonker1 opmerking: