donderdag 19 maart 2015

BUNDLE MONSTER XL08 | DEEL 3 | FIJNE SLANGENPRINTNa mijn vorige artikel over een grove snake print heb ik vandaag een nailart gemaakt met een fijne slangenhuid! Ik lakte eerst mijn nagels bruin met de aroma nagellak 140 Chocolate ...en het rook echt heerlijk naar chocolade ..hmm :)  Met twee laagjes waren mijn nagels voorzien van een prachtig glanzende en perfect dekkende chocolade bruine lak. Ik wachtte even tot mijn nagels droog waren en maakte wat willekeurige strepen op al mijn nagels met de aroma lak 141 Caramel. Chocola en karamel... wat een combi :D 

Artnr: 33437803 BM XL Plate - XL08

Ook de Caramel lak droogde snel en ik pakte toen weer de Bundle Monster XL-08 plate . Ik stempelde op alle nagels met de 14 Just Black, het fijne mooie snake printje . Ik was heel blij met het resultaat, maar voor mijn gevoel was het nog wat leeg op sommige plekken. Dus stempelde ik nog een keer met de afbeelding om zo de lege plekjes te vullen. Zoals altijd maakte ik daarna met de remover pen mijn randjes van de nagels schoon en bracht ik nagelriem olie aan. Deze keer met de kiwi geur; Kiwi Deep Green.  Ik vind de nagelriem olie's van Nailways echt zo lekker ruiken, soms kan ik gewoon niet kiezen welke ik wil gebruiken haha. Ik sealde alles in met een top coat en klaar ! Ook deze mani koste mij rond de 20 minuutjes om te doen.

Verder zou ik graag weten welke afbeelding je zou willen zien van de BM XL-07 plate . Dan kan ik daar de volgende keer een mani mee maken.


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

  1. Ik zal de derde onderaan van links wel willen zien. Lijkt mij heel mooi. Gr, Tamar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dan zal ik speciaal voor jou een mani met deze afbeelding maken :) groetjes roos

    BeantwoordenVerwijderen