donderdag 5 maart 2015

SWATCH: EXCLUSIEVE FOIL A13 - BLACK LACE

Omdat ik het altijd best lastig vindt om voor te stellen hoe een folie er op je nagels uitziet, deel ik nog een prachtige nagelfoil met je. Ik koos deze keer voor de exclusieve foil A13. Deze folie is volledig dekkend, dus je hoeft geen nagellak aan te brengen als basis. De folie heeft een zilver glimmende achtergrond en daarop een zwart kanten design ...heel mooi! 

Ik zorgde er eerst voor dat mijn nagels helemaal schoon en droog waren en bracht daarna de foillijm aan. Zoals eerder gezegd is een dun laagje voldoende. Na ongeveer drie minuten, toen ik zag dat de lijm transparant was opgedroogd, plaatste ik de foil. 
Mocht je dit nog niet echt onder de knie hebben of je doet het voor het eerst. Dan kan je de lijm ook eerst op één nagel aanbrengen. Dan zijn je andere nagels niet ook plakkerig en dat werkt makkelijker.  
Toen de lijm genoeg was gedroogd, pakte ik het lint en hield het gedeelte dat ik wilde strak gespannen. Je kan ook eerst het stukje uitknippen wat je wilt en dit strak op je nagel plaatsen. Met de vingers die naast de vinger zijn die je doet. Dat klinkt lastig, maar het is even oefenen.Omdat ik de folie zo dus goed hield, kon ik het goed in het midden van de nagel plaatsen. Daarna liet ik de foil los, want deze plakt nu aan de nagel.  Dan wrijf ik met mijn vinger van het midden naar links en van het midden naar rechts. Voor mezelf vind ik dit het prettigste werken, omdat ik dan weinig kreukels in de folie krijg. Daarna kraste ik met een rozenstokje de folie goed op mijn nagel. Wanneer er plekjes nog zonder folie zijn, kan je de lijm op die plaatsten opnieuw aanbrengen en het weer met folie opvullen. 

De potjes en zakjes lijken misschien klein, maar je kan er heel wat setjes nagels mee maken! Heel leuk en voordelig! Ik vind deze black lace mani heel mooi geworden en het glimt echt zo mooi :).

Welke folie vind jij heel leuk of mooi en wil je een keer proberen?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

1 opmerking: