donderdag 26 maart 2015

ALL PRETTY PLATE - 25 | ELEGANT LADY NAGELS


Voor vandaag heb ik een elegante en rustige manicure gemaakt met de super schattige All Pretty Plate - 25 . Wat is de afbeelding met de dame met haar paraplu toch mooi! Ik was helemaal in mijn nopjes toen ik met deze plate aan de slag kon.

Ik begon met het zachte en lieve kleurtje 68 Light Up. Ik vind dit een zeer vrouwelijke en klassieke nagellak. Vandaar dat ik deze meteen uitkoos als basis voor deze nailart. Ik lakte al mijn nagels dekkend met twee laagjes.

Artnr: 32979746 All Pretty Plate - 25

Toen de nagellak droog was stempelde ik met 14 Just Black de mooie dame op mijn duim -en middelvinger. Ik wilde voor deze mani even haar paraplu thuis laten :). Dus heb ik alleen de dame in het midden van mijn nagel gestempeld, zodat haar mooie jurk ook goed uitkomt.Op andere nagels stempelde ik het mooie rozen struik takje van de plate. Deze afbeelding vind ik ook heel erg mooi en ik zal deze vaker op mijn nagels gaan stempelen:)Ik sealde alles in met top coat en maakte de randjes schoon met remover pen. Als laatste heb ik Havana Banana nagelriem olie aangebracht. Even mijn nagels en neus verwennen, wat ruikt het toch lekker!

Wat vind jij van deze nailart? 

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs,
Roos van der Kooij

2 opmerkingen:

 1. Super leuk geworden deze stamp!!
  Gr.sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel sabrina ! Ik ben ook gek op deze stamping plate !

   Verwijderen