woensdag 25 maart 2015

BM-XL11 | DEEL 3 | DIAMONDS ARE FOREVER NAGELS
De ene dag schijnt het zonnetje en de andere dag lig je het liefste de hele dag in bed door het slechte weer. Zo kan je deze dagen ook alle kanten op met je nagels. Het is maar wat voor dag je treft :). Vandaag is het weer een donkere dag dus daarom ook een donkere nailart gemaakt.
Ik ben begonnen met de mooie zilveren Baroque kleur 82B Clair. Ik heb deze op al mijn nagels gelakt, behalve de ringvinger. Voor die twee nagels heb ik 14 Just Black gebruikt. Met elke kleur had ik twee laagjes nodig om de nagels compleet te bedekken. Het prettige aan de lakken van Nailways vind ik dat deze zo snel drogen. Je kan vrij snel verder met de volgende stap.

Artnr: NW100 - Hologlitz - Big Spender
Op de wijsvingers deed ik een heel dun laagje van de glitter 100 Big Spender. Glitters op zwarte nagellak vind ik altijd prachtig staan, kan niet fout gaan. Daar deze glitter lak plat gaat liggen als je hem op lakt, krijg je bijna geen uitstekende glitters die vervelende haakjes kunnen vormen. Ik lakte ze af met top coat. Veel mensen die ik spreek noemen top coat ook wel blanke lak. Maar het is natuurlijk hetzelfde product. Je kan er prachtig je nagellak mee sealen voor een langer blijvend en dus mooier resultaat.

Artnr: 33444796 BM XL Plate - XL11

Voor deze nailart ging ik weer lekker aan de slag met de stempelplaat XL11 van Bundle Monster en de zwarte 14 Just Black. Ik koos voor het leuke diamantjes patroon. Er zitten zoveel leuke patronen op deze plaat dat ik er allemaal leuke idee├źn door heb gekregen. Na dit stempelen heb ik ook deze nagels afgelakt met top coat.

Wat vind jij de leukste afbeelding op de BM-XL11 plate?

Tot snel,

Roosje Jonker


1 opmerking:

  1. Heel leuk gedaan ! Vind de overloop van glitters ook heel leuk op je ring vinger :)

    BeantwoordenVerwijderen