woensdag 11 maart 2015

GELE EN MINTGROENE ACRYL NAGELSVandaag heb ik weer een leuke acryl nailart gemaakt. Ik moest namelijk weer een nieuwe set nagels. Voor deze nailart had ik zin om gekleurde acryl poeder te gebruiken. Ik had dat al een tijd niet meer gebruikt, aangezien ik de laatste tijd altijd nagellak gebruik.Ik koos de kleuren acryl poeder van Nailways 15 Softy Yellow en 16 Mint Green uit. Ik vind deze kleuren goed bij elkaar passen en ik vind ze erg vrolijk. Ze zullen ook goed passen bij de aankomende Pasen (5 en 6 april).
Voor deze set nagels heb ik witte tips gebruikt. Voor mijn nagelplaat heb ik als basis cover acryl en clear acryl genomen. Ik heb de gekleurde acryl poeder alleen op de tips aangebracht en ze verschillend over laten lopen op elke nagel. Ook heb ik hier en daar wat glitters aangebracht.
Ik vind de gekleurde acrylpoeders verrassend prettig werken. Ze zijn erg pigment vol en ook de bewerking van de acryl gaat prettig. De acryl hardt niet te langzaam uit, maar ook weer niet te snel, zodat je toch genoeg tijd hebt om het aan te brengen zoals je wilt. 

Nadat ik de nagels met het acryl had opgezet, heb ik ze gevijld, gebufferd met een bufferblok en een uv top coat aangebracht voor een mooie blijvende glans. Daarna heb ik ze allemaal versiert met rhinestones langs de smile lijn en nog twee 3D bloemen aangebracht met nagellijm. Vroeger, voordat ik rompertjes moest aantrekken en luiers moest verschonen, had ik altijd zulke versierde nagels. De decoratie op mijn nagels kon mij niet groot genoeg zijn! Nu vind ik het leuk om mijn nagels af en toe weer even op deze manier met nailart te bedekken :).

Heb jij ook wel eens gekleurde acryl gebruikt en wat was jouw ervaring?

Heel veel nagelplezier en tot de volgende mani!

Liefs,

Roos van der Kooij

1 opmerking: