maandag 9 maart 2015

BM-XL11 | DEEL 1 | KNOOPJES MET CARAMELVoor deze nailart heb ik stempelen en waterdecals gecombineerd. Beide manieren vind ik nog steeds de twee makkelijkste manieren om je nagels snel een leuke uitstraling te geven. Om de uitstraling helemaal een boost te geven, ben ik begonnen met de naar karamel ruikende nagellak 141 Caramel. Jammie!!!

Ik heb toen de nieuwe XL stempelplaat van Bundle Monster gepakt BM - XL 11. Op deze plaat staan 12 grote afbeeldingen. De afbeeldingen zijn extra groot en dat maakt het stempelen op lange nagels een feestje.

Artnr: 33444796 BM XL Plate - XL11
Ik heb met zwarte stempellak de afbeelding met de knoopjes op mijn wijs -en middenvinger gestempeld. De afbeelding kwam ook op de randjes van de vinger. Dat kan je erg makkelijk schoonmaken met bijvoorbeeld een remover penVoor de knoopjes heb ik het waterdecal velletje WD YU-179 gebruikt. Ik heb van dat velletje eerst een aantal knoopjes uitgeknipt. Daarna heb ik gekeken welke ik het leukste en mooiste bij elkaar vond passen. Ik heb ze expres over elkaar geplaatst voor een leuk en speels effect. Daarna heb ik alle nagels ingesealed met top coat. Zo smelten de waterdecals als het ware aan de nagellak.Heb jij wel eens een waterdecal / stempel combi gemaakt?

Tot snel!!

Roosje Jonker1 opmerking:

  1. Oh, wat leuk gedaan ! Ik Vind het de water decals ook erg schattig . ik ga ook een waterdecal/ stempel combi proberen :)
    Bedankt voor het leuke idee

    BeantwoordenVerwijderen