zaterdag 7 maart 2015

PINK GIRL NAGEL MANIVandaag heb ik een behoorlijke opvallende mani gemaakt met de neon roze crackle lak: 04 Girls Patern. Ik ben begonnen met het lakken van de nagellak 11 Simply White op al mijn nagels. Toen deze kleur droog was, heb ik met 14 Just Black zo recht mogelijk de helft van mijn nagels zwart gelakt. Omdat ik later striping tape in het midden aanbreng, hoefde het niet geheel kaarsrecht te zijn. Om het wel zo recht mogelijk te doen, kan je het ook afplakken met tape of plakband. 

Nadat dit goed gedroogd was, heb ik over het witte gedeelte de crackle lak 04 Girls Patern aangebracht. In één laag was de helft van mijn nagel bedekt. En, oh wat is dit een felle kleur zeg! Zo gaaf! Ik zei spontaan hardop "kicke"! Haha, ik zag al direct dat het crackle effect begon te werken en ik vond het meteen een leuk gezicht. Opvallend, maar leuk! Daarna knipte ik twintig stukjes striping tape. Voor elke nagel twee stukjes, want ik wilde een brede streep in het midden. Ik bracht op elke nagel op de overgang van het zwarte naar het witte gedeelte, de twee stukjes striping tape naast elkaar aan.
Hier overheen heb ik twee laagjes top coat aangebracht, want ik wilde het crackle effect dit keer goed in sealen. 

Ik heb toen van het goud en zilveren stud carrousel,  de kleine zilveren studs gebruikt. Ik plaatste drie studs op het zwarte gedeelte met een drupje nagellijm
De nagelriemen heb ik daarop natuurlijk schoongemaakt met remover pen en gemasseerd met de heerlijke nagelriemolie Vanilla Sky Blue.

Ik vind het heel leuk geworden. Het is misschien niet een alledaagse manicure, maar zeker leuk om eens te proberen voor een speciale avond of outfit!

Wat vind jij van deze mani ?
Zou je het ook dragen of is het iets te veel :) ?


Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs ,
Roos van der Kooij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten