maandag 16 maart 2015

BUNDLE MONSTER XL08 | DEEL 1 | KOETJES MANIIk heb vandaag een mani gemaakt met de nieuwe XL Stempel plaat 08 van Bundle Monster. Deze mooie stamping plate heeft alleen maar dieren prints. Deze XL plate is mijn favoriet van de nieuwe XL plates. Ook omdat ik al een tijdje een mooie grote snake print zocht.

Ik vind elke afbeelding erg mooi op deze plate ;) Toen ik hem voor het eerst in mijn handen had, trok mijn aandacht meteen erg naar de koe print. Ik lakte mijn nagels om en om, zwart met 14 Just Black en wit 11 Simple White. Ik lakte mijn nagels met twee laagjes. De lak droogde gelukkig weer lekker snel, want ik kon al niet wachten om de BM- XL08 plate te testen :)
Artnr: 33437803 BM XL Plate - XL08

Ik stempelde eerst met 11 Simply White op de zwart gelakte nagels en daarna met 14 Just Black op mijn wit gelakte nagels. Ik vond ze meteen leuk , koetjes nagels ! :D
Ik ben ook erg blij met het feit dat deze afbeeldingen groot genoeg zijn voor mijn lange nagels. Het formaat is echt precies lang genoeg voor mijn nagels. Mocht je je dus afvragen of het wel op jou nagels mocht passen, dan kan je het nu vergelijken.Ik sealde alles goed in met een top coat en maakte de nagel riemen schoon met een remover pen. Mocht je hier nog niet achter zijn gekomen... je kan deze remover pen ook zelf bijvullen met nagellak remover, als je vindt dat hij te droog is geworden. 

Daarna bracht ik de heerlijk ruikende nagelriem olie Gummy Yummy aan. Ik heb gemerkt dat je huid en nagelriemen hier echt zacht van worden als er voldoende olie word aangebracht. Daarna ook echt even rustig in masseren.  Als je toch al bezig bent, kan je net zo goed drie minuten meer de tijd nemen om je nagelriemen echt even te verwennen met een nagelriem massage en olie :) 
Ik heb er sowieso eentje op mijn nachtkastje staan, zodat ik het niet vergeet om voor het slapen nog even mijn nagelriemen te verzorgen. Er zit er ook één in mijn handtas even een momentje tussendoor.

Ik vind deze koetjes mani echt heel leuk geworden. Het kan natuurlijk ook met heel andere kleuren voor een heel ander effect.

Welke plate vind jij de mooiste van de nieuwe Bundle Monster XL plates?

Heel veel nagel plezier en tot de volgende mani!

Liefs ,
Roos van der Kooij

5 opmerkingen:

 1. Mooi hoor. Lijkt me leuk om deze eens met andere kleuren te doen. Krijg je denk ik een heel ander effect. gr, Tamar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zat zelf al een een neon koetjes print te denken ;)

   Verwijderen
 2. Ik vind je nailarts heel erg mooi!! Ik ben echt een grote fan. Maar door de olie rond je nagels word ik toch steeds afgeleid. Dat wilde ik wel even kwijt, anders vind ik het zonde voor je en je prachtige nagels. Als tip dus. Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi monique , ja ik zat zelf ook al ket de gedachte dat het te veel glimde , ik ben heel blij dat je het zegt ,wand nu weet ik tenminste zeker dat het inderdaad afleidend is , heel erg bedankt voor je tip ,ik waardeer het wand zo kan ik mezelf verbeteren met de foto's :)
  Liefs , roos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve reactie Roos!! en nogmaals ik vind je nagels echt prachtig. Liefs Monique

   Verwijderen